ΤΕΜΠΗ/Σοκάρει η αποκάλυψη του Νίκου Πλακιά – «Τα οστά των παιδιών μου βρέθηκαν στο Κουλούρι»

Ημερομηνία:

Σε μια σοκαριστική αποκάλυψη προχώρησε ο Νίκος Πλακιάς, ο οποίος έχασε στο δυστύχημα των Τεμπών τις δίδυμες κόρες του αλλά και την ανιψιά του, κόρη του αδελφού του.

«Τα οστά που βρέθηκαν στο Κουλούρι ανήκαν στα παιδιά μου. Δεν κάνω πίσω, δεν θα ησυχάσω ποτέ. Τα οστά στο Κουλούρι ανήκαν στα τρία δικά μας παιδιά και σε άλλη μία οικογένεια. Όταν θα τους πάω τα οστά στο δικαστήριο μέσα, να δω αν τα έκαναν όλα σωστά» είπε ο κ. Πλακιάς μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Kontra.
«Όταν θα τους πάω τα οστά στο δικαστήριο μέσα, να δω αν τα έκαναν όλα σωστά»
Το κοντέινερ της εμπορικής αμαξοστοιχίας στο Κουλούρι Λάρισας, όπου φυλάσσονται τα συντρίμμια του δυστυχήματος στα Τέμπη

«Είμαι σαν μια πέτρα, δεν λυγίζω»

«17 μήνες τώρα αντιμετωπίζουμε βρωμιά και ασυδοσία παντού. Δεν λειτουργώ πλέον, είμαι σαν μία πέτρα, σίδερο, ατσάλι. Δεν λυγίζω, δεν καταλαβαίνω, δεν νιώθω πόνο, το μόνο που νιώθω είναι οργή και θυμό. Έπρεπε να περάσουν 17 μήνες για να κάνει ο εισαγγελέας μήνυση κατά τεσσάρων προσώπων; Με τη λέξη πλημμέλημα δεν νιώθω ικανοποιημένος», τόνισε ο Νίκος Πλακιάς.

«Παραλάβαμε το υλικό και κάναμε και δεύτερη κηδεία. Πώς να ησυχάσει μετά ο κύριος Πλακιάς, πώς να ησυχάσει ο αδερφός μου, πώς να ησυχάσουν οι γυναίκες μας όταν είμαστε η οικογένεια που κάναμε δύο φορές κηδείες. Ποιος μπορεί να σταθεί απέναντί μου στο δικαστήριο και να πει ότι έγιναν όλα σωστά;» διερωτήθηκε στη συνέχεια.

Όπως ανέφερε ο ίδιος σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προ ημερών, μετά την ποινική δίωξη που άσκησε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Λάρισας εναντίον τεσσάρων υπηρεσιακών παραγόντων, «αυτό πλημμεληματικού χαρακτήρα προσωπικά δεν μου κάθεται καλά αλλά δεν είμαι νομικός για να γνωρίζω περισσότερα. Δηλαδή τι πλημμέλημα ; Όταν κουβάλησαν τόνους με αδρανή υλικά μαζί με τα οστά των παιδιών μας και τα πετάξανε σε διαφορετικά σημεία και δεν ενδιαφέρθηκαν καν ότι υπήρχε ακόμα αγνοούμενος, πώς λέγεται αυτό;».
Και πρόσθεσε: «Δηλαδή τι πρέπει να κάνουν για να αναβαθμιστεί σε κακούργημα; Δεν θα ακυρώσω καμμία Ελληνική Δικαιοσύνη αλλά δεν θα καθήσω και με σταυρωμένα τα χέρια αν δω ότι κάτι δεν μου αρέσει σε αυτήν. Ας μείνουμε για την ώρα και στο θετικό της υπόθεσης ότι τουλάχιστον θα έρθουν στα Δικαστήρια αυτοί οι τέσσερις με την προσδοκία να μας πουν από ποιον παίρναν διαταγές εκείνο το βράδυ γιατί και αυτό κάτι είναι».

Τέμπη: Διώξεις για παράβαση καθήκοντος μετά τις μηνύσεις συγγενών των θυμάτων

 

 

 

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Γρίπη: Καλπάζει η μεταδοτικότητα- ασθμαίνοντας ακολούθησε ο...

Γιατί είναι φέτος τόσο μεγάλη η διεισδυτικότητα της γρίπης...

Νέο στοιχείο στη δίκη για τον θάνατο...

Συνεχίζεται σήμερα (19/01) η πολύκροτη δίκη για την υπόθεση...

Γρίπη: Καλπάζει η μεταδοτικότητα- ασθμαίνοντας ακολούθησε ο...

Γιατί είναι φέτος τόσο μεγάλη η διεισδυτικότητα της γρίπης...

Νέο στοιχείο στη δίκη για τον θάνατο...

Συνεχίζεται σήμερα (19/01) η πολύκροτη δίκη για την υπόθεση...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Συλλήψεις ατόμων για κλοπές σε περιοχές της Κρήτης

Συνελήφθη αλλοδαπού κατηγορούμενος για κλοπή Συνελήφθη χθες (19.01.2026) από...

Ακρίβεια: Πλήττει καθολικά τα νοικοκυριά – Τι δείχνει έρευνα της RASS για το ΕΕΑ

Οκτώ στους δέκα πολίτες δηλώνουν ότι έχουν επηρεαστεί πολύ...

Ελληνική οικονομία: Έρχεται διπλός έλεγχος της Κομισιόν

Στο μικροσκόπιο μπαίνουν ο προϋπολογισμός και το Ταμείο Ανάκαμψης...