Σοκαριστική νέα μαρτυρία για την παράσυρση της 21χρονης – Βυθισμένα στο πένθος τα Χανιά μετά την κηδεία της

Ημερομηνία:

Μια σοκαριστική νέα μαρτυρία για την παράσυρση της 21χρονης Έμμας που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στη Θεσσαλονίκη βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με το makthess.gr, νεαρή φοιτήτρια που βρέθηκε στο σημείο του τραγικού συμβάντος περιγράφει τις στιγμές πριν και μετά το δυστύχημα.

«Επέστρεφα σπίτι μου με ηλεκτρονικό πατίνι και καθώς κατέβαινα την Δημητρίου Γούναρη, άκουσα από μακριά ένα δυνατό θόρυβο αυτοκινήτου. Ακουγόταν ότι τρέχει με μεγάλη ταχύτητα, για αυτό και όταν έφτασα στην Εγνατία πάτησα κατευθείαν φρένο γιατί φοβήθηκα. Το αυτοκίνητο φαινόταν κινούμενη απειλή», περιέγραψε στο makthes.gr.

Όταν σταμάτησε την Εγνατία, η νεαρή φοιτήτρια είδε το αυτοκίνητο να παρασύρει το θύμα.

«Πατώντας φρένο κοίταξα αριστερά μου και είδα το αυτοκίνητο να έχει τινάξει στον αέρα την κοπέλα και να έχει χάσει τον έλεγχο. Ήταν το ίδιο αυτοκίνητο που με έκανε να σταματήσω γιατί φοβήθηκα από τον θόρυβο της ταχύτητας που έτρεχε. Ο οδηγός φαινόταν πως δεν είχε συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί και είχε χάσει και τον έλεγχο του αυτοκινήτου εντελώς, σκεφτείτε το αυτοκίνητο είχε πέσει πάνω σε παρκαρισμένα αυτοκίνητα και κάδους απορριμμάτων» είπε η νεαρή κοπέλα.

Όπως υποστήριξε, ο 26χρονος έκανε όπισθεν για να ξεφύγει. «Προφανώς δεν υπήρχαν εμπόδια και έκανε όπισθεν για να φύγει βιαστικός, πάντα χωρίς να ανακάμπτει ταχύτητα ή να σταματάει το αυτοκίνητο. Έτσι όπως έκανε όπισθεν, ενώ η κοπέλα βρισκόταν ήδη χτυπημένη στη μέση του δρόμου, την πάτησε ξανά. Δεν νομίζω να κατάλαβε καν ότι την πάτησε για δεύτερη φορά όπως έφευγε. Άρχισαν όλοι να τρέχουν προς την κοπέλα να την βοηθήσουν και κάποιοι ντελιβεράδες κυνηγούσαν τον οδηγό να τον σταματήσουν που διέφυγε από την Ιασωνίδου. Όλα αυτά έγιναν σε δευτερόλεπτα» πρόσθεσε σύμφωνα με το makthes.gr.

«Το μόνο που θέλω είναι το παιδί μου πίσω»
Στο μεταξύ τα Χανιά πενθούν για το χαμό της άτυχης 21χρονης, η οποία κηδεύτηκε χθες στην Κρήτη.

Η μητέρα της κοπέλας ντύθηκε στα λευκά για να αποχαιρετήσει την αδικοχαμένη κόρη της.

«Εγώ το μόνο που θέλω είναι το παιδί μου πίσω. Θέλω το παιδί μου πίσω. Είναι άδικο όλο αυτό. Ένα τεράστιο γιατί. Ένα παιδί γεμάτο όνειρα, ένα παιδί γεμάτο ενέργεια. Γιατί αυτός ο ασυνείδητος οδηγός να βρίσκεται μέσα σε αυτή τη χώρα; Γιατί να είναι ελεύθερος, γιατί; Δεν μου αρκεί να καταδικαστεί 15 χρόνια και να εκτίσει το ένα τρίτο της ποινής του και σε πέντε χρόνια να είναι έξω. Είναι πολύ λίγο», είπε χθες στο Star.

Συγκλονίζει και το μήνυμα του συζύγου της 50χρονης που δέχθηκε το νεφρό της Έμμας. «Tα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια, έχασαν το παιδί τους, ένα αγγελούδι, 20 χρόνων κορίτσι. Ένας ασυνείδητος οδηγός να το χτυπήσει και να το παρατήσει μέσα στον δρόμο» είπε.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Plaza Beach House: Γιορτές με Θέα το...

Στην άκρη της γραφικής πόλης του Ρεθύμνου, εκεί όπου...

Λασίθι:Ανοιχτές συγκεντρώσεις για τον αγώνα των αγροτών

Ο πρωτογενής τομέας καταρρέει. Τα χωράφια μας ερημώνουν λόγω...

Plaza Beach House: Γιορτές με Θέα το...

Στην άκρη της γραφικής πόλης του Ρεθύμνου, εκεί όπου...

Λασίθι:Ανοιχτές συγκεντρώσεις για τον αγώνα των αγροτών

Ο πρωτογενής τομέας καταρρέει. Τα χωράφια μας ερημώνουν λόγω...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ελληνικός τουρισμός: Μια Ferrari σε… χωματόδρομο

Ο ελληνικός τουρισμός και οι προοπτικές του στο επίκεντρο...

Εορτολόγιο 20 Δεκεμβρίου: Τιμάται ο Άγιος της Εκκλησίας που κατασπάραξαν τα λιοντάρια

Σήμερα, Σάββατο 20 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με το εορτολόγιο του...

Ρέθυμνο:Την Κυριακή όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο κλειστό γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη»

Για τον ρεθεμνιώτικο αθλητισμό, αλλά και για την τοπική...

Plaza Beach House: Γιορτές με Θέα το Κρητικό Πέλαγος

Στην άκρη της γραφικής πόλης του Ρεθύμνου, εκεί όπου...