Σπαρακτικά αντίο για τον 17χρονο που σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Κίσσαμο

Ημερομηνία:

Ένα εγκληματικό λάθος που έκανε Γάλλος τουρίστας με ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο, έμελλε να στείλει στον θάνατο ένα 17χρονο παιδί και στο νοσοκομείο τραυματισμένο τον 14χρονο αδερφό του. Τα δύο αδέρφια επέβαιναν σε μηχανή που βρισκόταν πίσω από το ΙΧ. Ο οδηγός επιχείρησε ξαφνικά να κάνει αναστροφή χωρίς να ελέγξει την κίνηση και ο 17χρονος Διονύσης που οδηγούσε το μηχανάκι δεν πρόλαβε να αποφύγει τη σύγκρουση. Τα αντίο φίλων και συγγενών του, στην Κρήτη είναι σπαρακτικά.

Ανείπωτος θρήνος στην Κίσσαμο, μετά την είδηση του θανάτου ενός νέου παιδιού, μόλις 17 χρονών μετά από τροχαίο που σημειώθηκε στο χωριό Τράχηλας το πρωί της Δευτέρας 17 Ιουλίου του 2023.

Ο Διονύσης είναι ακόμα ένα θύμα της ασφάλτου, ο οποίος έχασε τη ζωή του όταν η μηχανή στην οποία επέβαινε, συγκρούστηκε με ΙΧ αυτοκίνητο, την ώρα που εκείνο πραγματοποιούσε αναστροφή.

Ο νεαρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χανίων με βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, αφήνοντας όμως την τελευταία του πνοή, παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή. Ο 14χρονος αδερφός του νοσηλεύεται κι εκείνος στο νοσοκομείο Χανίων, με κατάγματα στα πόδια και στα χέρια. Οι γιατροί εμφανίζονται αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας του.

Ο θάνατός του 17χρονου σκόρπισε θλίψη, στο χωριό το οποίο διέμενε, τον Πλάτανο Κισσάμου, ενώ πολλοί ήταν εκείνοι που τον αποχαιρέτησαν μέσω των social media ενώ τοποθέτησαν και λουλούδια στο σημείο που έχασε τη ζωή του.

Οι σκέψεις όλων πλέον βρίσκονται στον 14χρονο τραυματία που παραμένει σε νοσοκομείο στα Χανιά και δίνει μάχη με τη βοήθεια των γιατρών, για να σταθεί και πάλι στα πόδια του.

Newsit.gr

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Αντώνης Ροκάκης:«Η Μικρομεσαία Επιχείρηση θα Διεκδικήσει τη...

ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΧΑΝΙΩΝ & ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ Κ.Ε.Ε.Ε. Τακτική Γενική Συνέλευση...

Χανιά:Συνέχεια σήμερα Κυριακή 1 Ιουνίου στο 3ο...

🌻 Συνέχεια σήμερα στο 3ο Φεστιβάλ Κοντομαρί -Ημέρες Μνήμης|...

Αντώνης Ροκάκης:«Η Μικρομεσαία Επιχείρηση θα Διεκδικήσει τη...

ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΧΑΝΙΩΝ & ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ Κ.Ε.Ε.Ε. Τακτική Γενική Συνέλευση...

Χανιά:Συνέχεια σήμερα Κυριακή 1 Ιουνίου στο 3ο...

🌻 Συνέχεια σήμερα στο 3ο Φεστιβάλ Κοντομαρί -Ημέρες Μνήμης|...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Αυτισμός: Πόσο διαφέρει ανάμεσα σε αγόρια και κορίτσια; 20ετής μελέτη απαντά

Μια εικοσαετής έρευνα προσφέρει νέα στοιχεία για τον αυτισμό...

ΕΣΥ: Καλοκαίρι χωρίς γιατρούς στα νησιά – Εθνικό Σύστημα Υγείας σε κρίση

Μεγάλη η δοκιμασία για το ΕΣΥ τους καλοκαιρινούς μήνες...