ΣΤ.ΒΟΥΡΒΑΧΑΚΗΣ – «Η Λογική των κουμπάρων, τραπεζωμάτων & των λαμπερών φαβορί δεν οδήγησε πουθενά»

Συναντήσαμε τον Σταύρο Βουρβαχάκη, υποψήφιο Δήμαρχο Ρεθύμνης με τον συνδυασμό «Ρέθυμνο – Ενεργοί Πολίτες».

Λένε ότι στην πολιτική ο χρόνος μετράει διαφορετικά. Τα δεδομένα ανατρέπονται και οι ισορροπίες μεταβάλλονται απρόβλεπτα ακόμα και από μικρές κινήσεις στο παρασκήνιο. Νέα δεδομένα προκύπτουν καθημερινά, ανατρέποντας ισορροπίες και όσα μέχρι πρότινος φάνταζαν μακρινά και δύσκολα.

υπογράφει ο Νίκος Νεβεσκιώτης

Αν αγαπάς το πολιτικό ρεπορτάζ αυτή είναι η αγαπημένη σου περίοδος. Διεργασίες, έντονη κινητικότητα (φανερή και μη), ίντριγκες, ανατροπές και ένας διαρκής αγώνας δρόμου στην πορεία κάθε δρώντος να πλησιάσει τον δικό του προσωπικό ή συλλογικό στόχο.

Ο δρόμος προς τις κάλπες μόνο εύκολος δεν θα είναι για τους βασικούς διεκδικητές του δημαρχιακού θώκου στο Δήμο Ρεθύμνου. Οι πολίτες περιμένουν να ακούσουν! Να ενημερωθούν για τους τρόπους με τους οποίους θα αντιμετωπίσουμε τα υπαρκτά και διαρκώς διογκούμενα προβλήματα. Αναμένουν λύσεις, ρεαλιστικές! Ένα συγκεκριμένο, μετρημένο και ουσιαστικό πρόγραμμα για την επόμενη μέρα.

Με αυτές τις σκέψεις συναντήσαμε τον κ. Σταύρο Βουρβαχάκη, υποψήφιο Δήμαρχο Ρεθύμνης με τον συνδυασμό «Ρέθυμνο – Ενεργοί πολίτες». Μέσα από το μικρόφωνο των Παραπολιτικών Κρήτης 102,4 και την καθημερινή εκπομπή «Τα λέμε ΟΛΑ», με τον Παντελή Σπυριδάκη, επιχειρήσαμε να «ανοίξουμε» την ατζέντα της επόμενης μέρας στο Δήμο Ρεθύμνου.

  • Αυτοδιοίκηση πέρα από κόμματα – ενεργοί πολίτες στην υπηρεσία της τοπικής κοινωνίας.
  • Αναγκαία αλλαγή πλεύσης στο Μητροπολιτικό Δήμο, οι συμμαχίες, η απλή αναλογική και οι αναγκαίες συναινέσεις.
  • Χρόνια προβλήματα, αστοχίες και παραλήψεις – που πρέπει να εστιάσουμε την επόμενη μέρα;
  • Μεγάλη αυτοδιοικητική συμμαχία, ονόματα υποψηφίων και τα επόμενα βήματα μέχρι τις κάλπες.

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη:

Τα σχόλια είναι κλειστά.