Στη φυλακή ο 67χρονος λυράρης που βίαζε και εξέδιδε ανήλικο – «Το παιδί μας δικαιώθηκε»

Ημερομηνία:

Σε ποινή φυλάκισης 64 μηνών καταδικάστηκε ο 67χρονος λυράρης που εκμεταλλευόταν σεξουαλικά ανήλικο αγόρι στην Κρήτη.

Ο 67χρονος μουσικός οδηγήθηκε τη Δευτέρα (12/03) στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου και το δικαστήριο του επέβαλε την ποινή φυλάκισης συνολικά 64 μηνών.

Ο λυράρης βρίσκεται προφυλακισμένος εδώ και έναν χρόνο στις φυλακές Τριπόλεως, μετά τις κατηγορίες σε βάρος του για βιασμό ανήλικου (15χρονου) αγοριού, το οποίο μάλιστα και εξέδιδε.

«Το παιδί μας δικαιώθηκε» – Τι λέει η μητέρα του 15χρονου θύματος

Μετά την απόφαση του δικαστηρίου η μητέρα του 15χρονου θύματος μίλησε στο Live News και εξέφρασε την ανακούφιση του θύματος και της όλης της οικογένειας για την καταδίκη του 67χρονου μαστροπού του παιδιού της. «Να μην περάσουν άλλα παιδιά αυτό που πέρασε το δικό μου παιδί» ευχήθηκε.

Πιο αναλυτικά, ανέφερε τα εξής:

«Η χθεσινή απόφαση του δικαστηρίου είναι μια δικαίωση για εμάς, πάνω από όλα για το παιδί μας και μετά για εμάς.

Από την πρώτη στιγμή, απευθυνθήκαμε στην Ελληνική Δικαιοσύνη, απευθυνθήκαμε στις Αρχές για να τιμωρηθεί αυτό το τέρας με την πιο παραδειγματική τιμωρία.

Να μην περάσουν άλλα παιδιά αυτό που πέρασε το δικό μου παιδί.

Νιώθουμε ανακούφιση γιατί αυτό το κτήνος θα παραμείνει στη φυλακή, γιατί η αλήθεια έλαμψε και θα λάμψει και πάλι.

Ο πόνος ο δικός μας δεν γιατρεύεται. Η οικογένειά μας έχει περάσει πολύ δύσκολες ώρες, όμως θα μείνουμε δυνατοί για να στηρίξουμε το παιδί μας. Προέχει πάντα η δική του γαλήνη».

Αυτός είναι ο λυράρης που βίαζε και εξέδιδε ανήλικο αγόρι στην Κρήτη

 

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Στον «αέρα» η Νευρολογική Κλινική του ΠΑΓΝΗ...

Τι ζητούν γιατροί, ασθενείς και εργαζόμενοι – Ψήφισμα εξέδωσαν...

Δήμος Ηρακλείου:Αντιδήμαρχος Υπηρεσίας για την Τρίτη 16...

Η Αντιδήμαρχος Γιάννα Καλονάκη θα είναι η Αντιδήμαρχος Υπηρεσίας...

Στον «αέρα» η Νευρολογική Κλινική του ΠΑΓΝΗ...

Τι ζητούν γιατροί, ασθενείς και εργαζόμενοι – Ψήφισμα εξέδωσαν...

Δήμος Ηρακλείου:Αντιδήμαρχος Υπηρεσίας για την Τρίτη 16...

Η Αντιδήμαρχος Γιάννα Καλονάκη θα είναι η Αντιδήμαρχος Υπηρεσίας...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Τάσος Λειβαδίτης: Ο ποιητής της βαθιάς ανθρωπιάς

Μίλησε για τον έρωτα και την ανθρώπινη αξιοπρέπεια με...

Ανατροπή στο Εφετείο Κρήτης: Αθώωση του 71χρονου για την υπόθεση βιασμών στον Γιάννη

Ομόφωνα αθώο έκρινε το Μεικτό Ορκωτό Εφετείο Κρήτης τον...

Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη στο μπλόκο της Νίκαιας – Τα επόμενα βήματα και οι αποφάσεις των αγροτών

Στην Πανελλαδική σύσκεψη των μπλόκων η απάντηση στην κυβέρνηση....