«Συνάντηση Μανώλη Κεφαλογιάννη με τον Αλβανό πρωθυπουργό Έντι Ράμα»

Ημερομηνία:

Ο Μανώλης Κ. Κεφαλογιάννης ως πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής ΕΕ-Αλβανίας για τη Σύνδεση και τη Σταθερότητα συναντήθηκε στα Τίρανα με τον Αλβανό πρωθυπουργό Έντι Ράμα.

Κατά τη συνάντηση ο Έλληνας ευρωβουλευτής συνεχάρη τον Αλβανό πρωθυπουργό για την έναρξη της θητείας της Αλβανίας για πρώτη φορά από την ένταξή της στον ΟΗΕ στο Συμβούλιο Ασφαλείας του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών και για την πρωτοβουλία της για τη σύγκληση της Γενικής Συνέλευσης σε μία Ειδική Σύνοδο η οποία θα υιοθετήσει απόφαση για την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία.

Ο Μανώλης Κεφαλογιάννης χαιρέτισε, επίσης, τη συνεχιζόμενη αποφασιστικότητα της Αλβανίας στην ενταξιακή της πορεία και στην προώθηση της ατζέντας των μεταρρυθμίσεων της ΕΕ. Όσον αφορά το θεμελιώδη τομέα του ευρωπαϊκού κεκτημένου, αυτόν της προστασίας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, σημείωσε τις συνεχιζόμενες προσπάθειες της αλβανικής πλευράς και την κάλεσε να εδραιώσει τα δικαιώματα ιδιοκτησίας των πολιτών με διαφάνεια. Την προέτρεψε, τέλος, να εγκρίνει και να εφαρμόσει γρήγορα τους κανονισμούς ιδίως για τον αυτοπροσδιορισμό και τη χρήση μειονοτικών γλωσσών σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Τα ντοκουμέντα της απόφασης για τη Μονή...

Το δικαστικό έγγραφο του Εφετείου της Ισμαηλίας που έκρινε...

Μητσοτάκης για Μέση Ανατολή: Άλλη μία κρίση...

Στην... Κόλαση της Μέσης Ανατολής αναφέρθηκε ο Πρωθυπουργός...

Τα ντοκουμέντα της απόφασης για τη Μονή...

Το δικαστικό έγγραφο του Εφετείου της Ισμαηλίας που έκρινε...

Μητσοτάκης για Μέση Ανατολή: Άλλη μία κρίση...

Στην... Κόλαση της Μέσης Ανατολής αναφέρθηκε ο Πρωθυπουργός...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Καθηλωμένοι οι πραγματικοί μισθοί εδώ και 15 χρόνια

Ο πραγματικός μισθός είναι το ποσό που απομένει μετά...

Η Ελλάδα χάνει 30% νερό από τα συστήματα ύδρευσης

Ο ΟΟΣΑ ζητά άμεσες ενέργειες για την αναπλήρωση των...

ΟΠΕΚΕΠΕ: Τι λέει το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης για το ευρωπαϊκό πρόστιμο “μαμούθ”

«Δεν υπήρξε δόλος αλλά διοικητικές αστοχίες». Σύμφωνα με πηγές του...