Συνεχίζονται οι εκτεταμένοι καθαρισμοί στον Δήμο Χανίων

Ημερομηνία:

Από τα συνεργεία καθαριότητας του Δήμου Χανίων- ΔΕΔΙΣΑ

Ακόμα μια επιχείρηση εκτεταμένου καθαρισμού εκτελείται από την Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Χανίων και τη Δ.Ε.ΔΙ.Σ.Α., στην περιοχή της Νοτιοδυτικής Τάφρου και περιμετρικά της οδού Πειραίως, στο κέντρο των Χανίων.

Συγκεκριμένα, τα συνεργεία του Δήμου Χανίων και της Δ.Ε.ΔΙ.Σ.Α. όπως κάθε χρόνο προέβησαν σε εργασίες καθαρισμού, αποψίλωσης και καλλωπισμού, αλλά και διατήρησης των σημείων επέμβασης, τα οποία παρέμεναν παραμελημένα για χρόνια. Από την επιχείρηση καθαρισμού συγκεντρώθηκαν έως τώρα περισσότερα από 6 φορτηγά απορριμμάτων.

Ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Καθαριότητας, Μιχάλης Τσουπάκης υπογράμμισε πως: «Ο εκτεταμένος καθαρισμός περιοχών εντός και εκτός του κέντρου του Δήμου μας, δεν κατεβαίνει ποτέ χαμηλά στην ατζέντα μας, ειδικά τώρα που ο καιρός το επιτρέπει.

Πέρυσι, με συντονισμένους και εις βάθους καθαρισμούς προσεγγίσαμε σημεία απροσπέλαστα για χρόνια. Φέτος, φροντίζουμε να τα διατηρήσουμε και φυσικά θα συνεχίσουμε».
Τέλος, οι εργασίες καθαρισμού θα συνεχιστούν και το επόμενο διάστημα περιμετρικά της παλιάς πόλης, στην οδό Πόρτου, στον Αγ. Δημήτριο, αλλά και σε άλλες συνοικίες της πόλης μας όπως στην Αμπεριά κ.α.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Δήμος Πλατανιά:Με επιτυχία ξεκίνησε και υλοποιήθηκε το...

“Με επιτυχία ξεκίνησε και υλοποιήθηκε το πρόγραμμα Προληπτικής Ιατρικής...

Χανιά:Επίσκεψη στον Αντιπεριφερειάρχη , του Πρέσβη της...

Τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων, κ. Νικόλαο Καλογερή, επισκέφτηκε σήμερα, Παρασκευή...

Δήμος Πλατανιά:Με επιτυχία ξεκίνησε και υλοποιήθηκε το...

“Με επιτυχία ξεκίνησε και υλοποιήθηκε το πρόγραμμα Προληπτικής Ιατρικής...

Χανιά:Επίσκεψη στον Αντιπεριφερειάρχη , του Πρέσβη της...

Τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων, κ. Νικόλαο Καλογερή, επισκέφτηκε σήμερα, Παρασκευή...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Το χωριό μου – Συγκινεί το τραγούδι του Γιώργου Νικηφόρου Ζερβάκη

Νοσταλγία και συναισθήματα για όσους γεννήθηκαν και μεγάλωσαν σε...

Μεταναστευτικό: Η κυβέρνηση επιμένει για κλειστή δομή στην Κρήτη

Παρά το «όχι» από Αρναουτάκη-Μαρινάκη, η κυβέρνηση επιμένει για...

ΠΑΓΝΗ: Μεγάλες αντιδράσεις γιατί στη θέση του ΑΤΜ της Πειραιώς, μπήκε μηχάνημα άλλου παρόχου

Επιφέρει πρόσθετες χρεώσεις ακόμη και για στοιχειώδεις τραπεζικές συναλλαγές,...