Συνωμοσιολόγοι: Είχαν οι ιερείς του μαντείου των Δελφών laptop? (φώτο-βίντεο)

Ημερομηνία:

Τη φαντασία χιλιάδων χρηστών του διαδικτύου έχει προκαλέσει ένα γλυπτό από την αρχαία Ελλάδα του πρώτου αιώνα πΧ, και έχει προκαλέσει σάλο στους συνωμοσιολόγους, οι οποίοι υποστηρίζουν ότι οι ιερείς του μαντείου των Δελφών, είχαν laptop.

Η εικόνα που δημοσιεύεται στην Βρετανική εφημερίδα Daily Mail, απεικονίζει ιέρεια του μαντείου των Δελφών να αγγίζει ένα αντικείμενο που μοιάζει με τα σύγχρονα laptop και εκτίθεται στο μουσείο J. Paul Getty στην Καλιφόρνια.

Οι λάτρεις των θεωριών συνωμοσίας, υποστηρίζουν ότι οι ιερείς του μαντείου των Δελφών είχαν την ικανότητα να επικοινωνούν με τους θεούς, εξωγήινους και ταξιδιώτες του χρόνου που τους επέτρεπε να έχουν πρόσβαση σε σύγχρονες τεχνολογίες.

Αυτοί που δεν πιστεύουν στους εξωγήινους και τους ταξιδιώτες του χρόνου, λένε ότι είναι ένα «τάμπλετ» από κερί, πάνω στο οποίο οι Αρχαίοι Έλληνες έγραφαν.

Οι συνωμοσιολόγοι, απαντούν ότι η γυναίκα δεν κρατάει στυλό και ότι τα «τάμπλετ» από κερί ήταν πιο λεπτά και επισημαίνουν ότι η γυναίκα κοιτάζει στο κέντρο του αντικειμένου εκεί που θεωρητικά είναι η οθόνη του laptop.laptop

Σε μία ακόμη σχετική φωτογραφία που έχει κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο και φαίνεται ένα “laptop” ο τουρίστας που επισκέφθηκε την Ελλάδα και την ανέβασε στο διαδίκτυο, υποστηρίζει ότι είναι πολύ ρηχή για να είναι κοσμηματοθήκη.
Οι ιστορικοί πάντως δεν έχουν καμία αμφιβολία ότι πρόκειται για την απεικόνιση νεκρής γυναίκας η οποία αγγίζει την κοσμηματοθήκη καθώς οι αρχαίοι Έλληνες ήθελαν να πιστεύουν ότι οι νεκροί μπορούν να διατηρούν και μετά το θάνατο κάποιες από τις πολυτέλειες της ζωής και αυτό απεικονίζεται σε εκατοντάδες νεκρικές παραστάσεις.
Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Το πρώτο φιλί δόθηκε πριν από 20...

Ερευνητές του πανεπιστημίου της Οξφόρδης και του Ινστιτούτου Τεχνολογίας...

Καζακστάν: Η «νόσος του ύπνου» που έκανε...

Στο Καλάτσι του Καζακστάν, οι κάτοικοι έπεφταν ξαφνικά σε...

Το πρώτο φιλί δόθηκε πριν από 20...

Ερευνητές του πανεπιστημίου της Οξφόρδης και του Ινστιτούτου Τεχνολογίας...

Καζακστάν: Η «νόσος του ύπνου» που έκανε...

Στο Καλάτσι του Καζακστάν, οι κάτοικοι έπεφταν ξαφνικά σε...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ρέθυμνο: Νέος προσωρινός Διοικητής στο Νοσοκομείο ο Γιώργος Παπακωνσταντής

Προσωρινός Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Ρεθύμνου ορίστηκε ο Γιώργος...

Η ΠΑΕ ΟΦΗ τιμά τον κόσμο της: «Προσκυνώ τη χάρη σου, λαέ μου»

Με μια εντυπωσιακή ανάρτηση συνοδευόμενη από εικόνες που αποτυπώνουν...

Αγρότες και κτηνοτρόφοι της Κρήτης στο Μέγαρο Μαξίμου – Στις 17:00 το κρίσιμο ραντεβού

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για τη σημερινή, ιδιαίτερα σημαντική...

ΟΠΕΚΕΠΕ: Σήμερα ενώπιον της Εξεταστικής ο Φραπές – Τι αναμένεται να υποστηρίξει

Κρίσιμη θεωρείται η σημερινή συνεδρίαση της Εξεταστικής Επιτροπής της...