Τα κορυφαία σκληρά τυριά του κόσμου – Ποια ελληνικά βρίσκονται στη λίστα

Ημερομηνία:

Στην κορυφή της λίστας με τα καλύτερα και πιο νόστιμα σκληρά τυριά του κόσμου έφτασαν εννέα ελληνικά προϊόντα, σύμφωνα με τον κατάλογο που έδωσε στη δημοσιότητα το Taste Atlas.

Και ενώ η παρμεζάνα δεν θα μπορούσε να λείπει από την 1η θέση της λίστας, η Γραβιέρα Νάξου κατοχυρώνει την δεύτερη θέση επάξια.

Αμέσως μετά, στην τρίτη θέση «φιγουράρει» η γραβιέρα Κρήτης.

Η λίστα με τα 50 καλύτερα σκληρά τυριά

Ακολουθεί στην 7η θέση η κεφαλογραβιέρα, στην 8η το Σαν Μιχάλη (από τη Σύρο), στην 9η η γραβιέρα Αγράφων, στην 13η το κεφαλοτύρι, στην 14η το μετσοβόνε, στην 17η το λαδοτύρι Μυτιλήνης.

Στην 43η θέση βρίσκεται το Μελίχλωρο (από τη Λήμνο) ενώ στην 64η βρίσκεται το ξινότυρο Μυκόνου.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Η πρώτη αναγνώριση αποζημίωσης από το Δημόσιο...

Πρόκειται για ασθενή ο οποίος προσβλήθηκε από το σπάνιο...

Ένωσε Κρήτη και Μακεδόνες η γιορτή του...

Ξεχωριστή αίσθηση από τις αναφορές του προεξάρχοντος Αρχιεπισκόπου Κρήτης...

Η πρώτη αναγνώριση αποζημίωσης από το Δημόσιο...

Πρόκειται για ασθενή ο οποίος προσβλήθηκε από το σπάνιο...

Ένωσε Κρήτη και Μακεδόνες η γιορτή του...

Ξεχωριστή αίσθηση από τις αναφορές του προεξάρχοντος Αρχιεπισκόπου Κρήτης...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Γιορτάζοντας τις Φυσικές Επιστήμες στα Χανιά

«ΓΙΟΡΤΑΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΦΥΣΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ 2025» Το Εργαστηριακό Κέντρο...

Χανιά : Μαθητικό Συνέδριο Φυσικών Επιστημών

Η Επόπτρια Ποιότητας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων, με τη συνδιοργάνωση...

Χανιά: Εκδήλωση βράβευσης των μαθητών/τριών που διακρίθηκαν στον 35ο Διαγωνισμό Αρχαίων Ελληνικών του Συνδέσμου

ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ 35ου ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΑΡΧΑΙΩΝ Σ.Φ.Ν.Χ. Ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Νομού...

Χανιά:Μουσική Συναυλία «Από την Ιρλανδία στην Κρήτη για τον “ΟΡΙΖΟΝΤΑ”»

Οι συμμετέχοντες του προγράμματος «Η Τέχνη του ρυθμού στην...