Θρίλερ στα Χανιά – Βρέθηκε ανθρώπινο κρανίο σε εργοστάσιο διαλογής απορριμάτων

Ημερομηνία:

Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι της Τρίτης στο εργοστάσιο της Διαδημοτικής Επιχείρησης Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΔΕΔΙΣΑ) στο Ακρωτήρι Χανίων, καθώς οι εργαζόμενοι κατά τη διαδικασία της διαλογής των απορριμάτων εντόπισαν ανθρώπινα μέλη, μεταξύ των οποίων ένα ανθρώπινο κρανίο.

Σύμφωνα το Flashnews.gr, οι εργαζόμενοι στο τμήμα της διαλογής των απορριμμάτων και συγκεκριμένα στον ιμάντα από τον οποίο διέρχονται τα σύμμικτα απορρίμματα, κάποια στιγμή με φρίκη είδαν μια σακούλα από την οποία βγήκαν ανθρώπινα μέλη μεταξύ των οποίων και ένα κεφάλι!
Οι εργαζόμενοι ενημέρωσαν τους προϊσταμένους τους και στη συνέχεια ειδοποιήθηκαν και οι αστυνομικές αρχές που μετέβησαν στο εργοστάσιο.

Στο εργοστάσιο της ΔΕΔΙΣΑ στο Ακρωτήρι βρέθηκε ο ιατροδικαστής Γιώργος Μυλωνάκης ο οποίος μακροσκοπικά διαπίστωσε ότι το κεφάλι ανήκει σε άνδρα και ο θάνατος του προήλθε το τελευταίο 10ήμερο.

Συγκεκριμένα διαπιστώθηκε ότι είναι κεφάλι μελαχρινού άντρα πιθανότατα ασιατικής καταγωγής ηλικίας 30 – 40 ετών. Μάλιστα η κατάσταση του μακάβριου ευρήματος υποδηλώνει ότι το αποτρόπαιο έγκλημα πρέπει να έγινε το τελευταίο δεκαήμερο.

Εκτεταμένη έρευνα από την ΕΛ.ΑΣ.

Στο εργοστάσιο σύμφωνα με την ΕΡΤ βρέθηκε και η αστυνομία, ενώ γίνεται εκτεταμένη έρευνα για να αποσαφηνιστεί, σε ποιο απορριμματοφόρο βρέθηκε το μακάβριο εύρημα αλλά και σε άλλους κάδους για την ανεύρεση και άλλων μελών της σορού, καθώς όλα δείχνουν ότι ο άνδρας έπεσε θύμα άγριας δολοφονίας.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν πως οι δράστες διασκόρπισαν τα μέλη του άτυχου άνδρα σε διάφορα σημεία ενώ και στο εργοστάσιο πηγαίνουν απορρίμματα από όλους τους Δήμους του νομού Χανίων και γι’ αυτό το λόγο ότι θεωρείται δύσκολο το έργο ανεύρεσης τους, αλλά και της εξακρίβωσης του δρομολογίου του απορριμματοφόρου.

Οι αρχές εξετάζουν αν έχει δηλωθεί κάποια εξαφάνιση τις τελευταίες ημέρες προκειμένου να βρεθεί ένα σημείο εκκίνησης των ερευνών.

Απ’ότι φαίνεται θα επιχειρηθεί να ανοιχθούν όσο το δυνατόν περισσότερες σακούλες προκειμένου να βρεθεί και το υπόλοιπο σώμα του άνδρα. Η περιοχή γύρω από το εργοστάσιο έχει αποκλειστεί.

Η εξιχνίαση του εγκλήματος θεωρείται ιδιαίτερης δυσκολίας λόγω της κλειστής κοινότητας των αλλοδαπών ασιατικής καταγωγής στους οποίους αναμένεται να στραφούν οι έρευνες των διωκτικών αρχών.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Χανιά : Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη κ.Καλογερή με θέμα...

Με τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων Νίκο Καλογερή συναντήθηκαν την Παρασκευή...

Εκδηλώσεις Σαββατοκύριακου στη Περιφερειακή Ενότητα Χανίων

Προ#βολή της ταινίας του Κώστα Νταντινάκη με τίτλο «Το...

Χανιά : Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη κ.Καλογερή με θέμα...

Με τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων Νίκο Καλογερή συναντήθηκαν την Παρασκευή...

Εκδηλώσεις Σαββατοκύριακου στη Περιφερειακή Ενότητα Χανίων

Προ#βολή της ταινίας του Κώστα Νταντινάκη με τίτλο «Το...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

“Διπλή” δημοσιογραφική απεργία στις 5 και 12 Ιουνίου – Τα αιτήματα του κλάδου

Οι δημοσιογράφοι της χώρας προχωρούν σε απεργία στις 5...

Ρέθυμνο: Καθημερινή παρακολούθηση των διαθέσιμων νερών για να «βγει» το καλοκαίρι

Σε νέα κρίσιμα δεδομένα έχει μπει η διαχείριση του...

Συνταγματικός ο νόμος 5089/2024 για το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών

Η μείζονα Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας απέρριψε κατά...