Την 5η συνεχόμενη ήττα του γνώρισε ο Εργοτέλης!

Ημερομηνία:

Νέα ήττα σε ματσάρα που κρίθηκε με πέναλτι – φάντασμα!
Σε ένα ματς – ροντέο τα Τρίκαλα νίκησαν με 3-2 τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο σε αγώνα της 18ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ 2 που διεξήχθη στο Παγκρήτιο Στάδιο. Δικαιολογημένα παράπονα για την Διαιτησία από τους γηπεδούχους!

Την 5η συνεχόμενη ήττα του γνώρισε ο Εργοτέλης!

Μετά από ένα συναρπαστικό αγώνα τα, “χτυπημένα” από τον Κορονοϊό, Τρίκαλα και χωρίς τον προπονητή τους Σούλη Παπαδόπουλο στον πάγκο, “απέδρασαν” με το διπλό από το Ηράκλειο με 3-2, υποχρεώνοντας τον Εργοτέλη στην πέμπτη συνεχόμενη ήττα του στο Πρωτάθλημα, σε αγώνα της 18ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ 2 που διεξήχθη στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Δικαιολογημένα παράπονα για την Διαιτησία από τους γηπεδούχους, καθώς το πέναλτι που κρίθηκε στο ματς στο 89′ το είδε μόνο η κ. Αντωνίου!

Μετά από ένα κακό πρώτο μισάωρο, ο Εργοτέλης προηγήθηκε στο 37΄ με τον Μανουσάκη, με ατομική προσπάθεια και πλασέ, μετά από κλέψιμο της μπάλας και ασιστ του Κοκκίνη.

Στο 41΄ισοφάρισαν όμως τα Τρίκαλα με κεφαλιά του Ευθυμίου! Και στο 53΄ήρθε η ανατροπή πάλι με γκολ από τον Ευθυμιου, με σουτ!

Στο 78΄ο Κβάτενγκ κέρδισε πέναλτι από τον Πιαστόπουλο, με τον Μανουσάκη να το εκτελεί εύστοχα, 2-2!

Και το 89΄έγινε η φάση που έκρινε τον αγώνα. Πέναλτι – φάντασμα για τα Τρίκαλα με τον Πιαστόπουλο να πέφτει στο έδαφος, αλλά χωρίς να υπάρχει ανατροπή!

Ο Ριζογιάννης ανέλαβε την εκτέλεση και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με τους “κιτρινόμαυρους” να διαμαρτύρονται έντονα προς το διαιτητικό τρίο.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Τραμπ: Το Ιράν μπορεί να χτυπήσει με...

«Βυθίσαμε 11 πλοία της Τεχεράνης» λένε οι ΗΠΑ -...

Super League: Πώς διαμορφώνεται η βαθμολογία μετά...

Με τέσσερις αναμετρήσεις σε Σέρρες, Βόλο, Τούμπα και Αθήνα...

Τραμπ: Το Ιράν μπορεί να χτυπήσει με...

«Βυθίσαμε 11 πλοία της Τεχεράνης» λένε οι ΗΠΑ -...

Super League: Πώς διαμορφώνεται η βαθμολογία μετά...

Με τέσσερις αναμετρήσεις σε Σέρρες, Βόλο, Τούμπα και Αθήνα...
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Διαλογισμός: Πόσα λεπτά τη μέρα μπορούν να σου αλλάξουν τη ζωή;

Ο διαλογισμός δεν απαιτεί ατελείωτες ώρες σιωπής και απομόνωσης...

Πότε και πώς συμφέρει η εξαγορά πλασματικών ετών

Στη λύση της εξαγοράς πλασματικών ετών – προκειμένου είτε...

Γεραπετρίτης: Δεν είναι μέσα στο σχεδιασμό των Ιρανών αυτή τη στιγμή η Σούδα

Με ψυχραιμία αλλά χωρίς να υποτιμά την κρισιμότητα της...

Σούδα: Υπό παρακολούθηση επί ένα μήνα ο 36χρονος για ύποπτη κατασκοπεία

Σε διακριτική επιτήρηση από την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών (ΕΥΠ)...