Την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022 οι Εκλογές για το νέο Δ.Σ. της Πανελλήνιας Πολιτιστικής Ένωσης Μυλοποταμιτών

Ημερομηνία:

Η Πανελλήνια Πολιτιστική Ένωση Μυλοποταμιτών καλεί όλους όσους κατάγονται από το Μυλοπόταμο να συμμετέχουν στην ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της.

Οι κάλπες θα ανοίξουν στις 9 το πρωί της Κυριακής 18 Δεκεμβρίου 2022 και θα κλείσουν στις 6 το βράδυ.

Η ενεργή συμμετοχή όλων συμβάλει στην ανάδειξη των πολιτιστικών και ιστορικών αξιών της περιοχής μας, ενώ ενισχύει την προσπάθεια διάσωσης των εθίμων και των λαϊκών παραδόσεών μας.

ΚΑΛΠΕΣ ΣΕ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑΜΑ

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ψηφίζουν σε κάλπες που θα ανοίξουν στην Αθήνα και στο Πέραμα Μυλοποτάμου. Συγκεκριμένα, στην Αθήνα στην έδρα του Σωματείου (Σοφοκλέους 52 -54 – 4ος όροφος). Στο παράρτημα του σωματείου στο Πέραμα οι κάλπες θα ανοίξουν στο Δημαρχείο και συγκεκριμένα στην αίθουσα συνεδριάσεως του Δημοτικού Συμβουλίου.

ΣΤΑΥΡΟΙ
Ο εκλογέας ψηφίζει με σταυρό προτίμησης από ένα μέχρι πέντε υποψηφίους του Διοικητικού Συμβουλίου, που εκπροσωπούν τις πρώην κοινότητες της Επαρχίας Μυλοποτάμου και το Δήμο, ενώ για τους έξι υποψηφίους που εκλέγονται ανεξαρτήτως πρώην κοινοτήτων ή Δήμου, ο εκλογέας ψηφίζει από ένα έως τρεις. Από ένα μέχρι τρεις υποψήφιους ψηφίζει και στην Εξελεγκτική Επιτροπή.

Το ψηφοδέλτιο είναι ενιαίο και περιλαμβάνει κατ’ αλφαβητική σειρά όλους όσους υπέβαλλαν πέντε τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημέρα της ψηφοφορίας υποψηφιότητα για το Διοικητικό Συμβούλιο ή την Εξελεγκτική Επιτροπή.

Δικαίωμα ψήφου έχουν όλοι όσοι έχουν γεννηθεί ή κατάγονται από την πρώην επαρχία Μυλοποτάμου συμπεριλαμβανομένων των συζύγων και των παιδιών τους.

Οι ενδιαφερόμενοι που δεν είναι ήδη μέλη μπορούν να πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους κατά την ημέρα των αρχαιρεσιών.

Πανελλήνια Ένωση Μυλοποταμιτών, Email:mylopotamitika@gmail.com, ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ 54, T.T 105 52 – Αθήνα, τηλ. 210 524 1653.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Έρχονται 224 προσλήψεις στο Υπουργείο Πολιτισμού –...

Θέσεις σε μουσεία και Εφορείες Αρχαιοτήτων σε όλη τη...

ΒΟΑΚ: Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του έργου Κίσσαμος...

Υπεγράφη την Παρασκευή, στα Χανιά, το πρακτικό Έναρξης της...

Έρχονται 224 προσλήψεις στο Υπουργείο Πολιτισμού –...

Θέσεις σε μουσεία και Εφορείες Αρχαιοτήτων σε όλη τη...

ΒΟΑΚ: Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του έργου Κίσσαμος...

Υπεγράφη την Παρασκευή, στα Χανιά, το πρακτικό Έναρξης της...
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Τι προβλέπει το Σχέδιο Νόμου για την επιστολική ψήφο και την εκλογική περιφέρεια Απόδημου Ελληνισμού

Για να εφαρμοστούν οι ρυθμίσεις του στις επόμενες βουλευτικές...

Έρχονται 224 προσλήψεις στο Υπουργείο Πολιτισμού – Πόσες αφορούν την Κρήτη

Θέσεις σε μουσεία και Εφορείες Αρχαιοτήτων σε όλη τη...

ΒΟΑΚ: Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του έργου Κίσσαμος – Χανιά – Ηράκλειο

Υπεγράφη την Παρασκευή, στα Χανιά, το πρακτικό Έναρξης της...