Βρεφονηπιακοί σταθμοί: Λήγει σήμερα η προθεσμία για τις αιτήσεις

Ημερομηνία:

Σκοπός της παράτασης που δόθηκε ήταν η καλύτερη εξυπηρέτηση όλων των γονέων που επιθυμούν να συμμετέχουν στο πρόγραμμα
Λήγει σήμερα, Τετάρτη 17 Αυγούστου 2022, η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για το πρόγραμμα επιδότησης θέσεων στους βρεφονηπιακούς, παιδικούς σταθμούς, Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης (ΚΔΑΠ) και ΚΔΑΠμεΑ για την περίοδο 2022-2023.

Για τις αιτήσεις είχε δοθεί παράσταση ώστε να εξυπηρετηθούν όλοι οι γονείς που επιθυμούν να συμμετέχουν στο πρόγραμμα, μετά και το αυξημένο ενδιαφέρον που σημειώθηκε από τις πρώτες μέρες που άνοιξε η πλατφόρμα, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.

Υπενθυμίζεται ότι η υποβολή των αιτήσεων γίνεται ηλεκτρονικά από τους γονείς ή εκπροσώπους των παιδιών με χρήση των κωδικών του Taxisnet στην Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ).

Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί από το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, «για πρώτη φορά, το πρόγραμμα το οποίο προκηρύσσεται με αυξημένο προϋπολογισμό συνολικού (εθνική και κοινοτική συμμετοχή) ύψους 331,2 εκατ. ευρώ, περιλαμβάνει γονείς που εργάζονται τόσο στον ιδιωτικό όσο και στο δημόσιο τομέα, καθώς και μια νέα κατηγορία voucher για γονείς με υψηλότερα εισοδήματα που φθάνουν έως 42.000 ευρώ».

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

5 Ιουνίου, Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος 2026 –...

Κοινό Μέτωπο ΓΣΕΕ, ETUC και ITUC για την Κλιματική...

Σουηδία – Ελλάδα 2-2: Εξαιρετική για 50...

Η Εθνική μας ήταν εξαιρετική για 50 λεπτά κόντρα...

5 Ιουνίου, Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος 2026 –...

Κοινό Μέτωπο ΓΣΕΕ, ETUC και ITUC για την Κλιματική...

Σουηδία – Ελλάδα 2-2: Εξαιρετική για 50...

Η Εθνική μας ήταν εξαιρετική για 50 λεπτά κόντρα...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Στο ΠαΓΝΗ το πρώτο Αιματολογικό/Καρδιολογικό Εξωτερικό Ιατρείο Κλωνικής Αιμοποίησης στην Ελλάδα

Υπεύθυνες είναι οι καθηγήτριες Ελένη Παπαδάκη και Μαίρη Μαρκέτου...

Χανιά:Επίσκεψη του Προέδρου του Δικτύου Πόλεων με Λίμνες στον ΜΥΗΣ Αγυιάς – Έναρξη κοινών δράσεων για τη Λίμνη Αγυιάς

Στο πλαίσιο ένταξης της Περιφερειακής Αναπτυξιακής Εταιρείας Κρήτης (ΠΑΝΕΤΑΙΚ...

Χανιά:Εορτασμός της 85ης Επετείου του Ολοκαυτώματος της Καντάνου

𝚬𝚶𝚸𝚻𝚨𝚺𝚳𝚶𝚺 𝚻𝚮𝚺 𝟖𝟓𝛈ς 𝚬𝚷𝚬𝚻𝚬𝚰𝚶𝚼 𝚻𝚶𝚼 𝚶𝚲𝚶𝚱𝚨𝚼𝚻𝛀𝚳𝚨𝚻𝚶𝚺 𝚻𝚮𝚺 𝚱𝚨𝚴𝚻𝚨𝚴𝚶𝚼 Με ιδιαίτερη...