Πάρος: Ανασύρθηκε νεκρός από τον βυθό του λιμανιού 55χρονος

Ημερομηνία:

Τραγική κατάληξη είχε η υπόθεση εξαφάνισης ενός 55χρονου ο οποίος ζούσε στην Παροικιά της Πάρου.

Ο άνδρας αγνοείτο από το βράδυ του Σαββάτου 8 Ιουνίου όταν ξεκίνησε με το αυτοκίνητό του από το νησί με σκοπό να μεταβεί στην γειτονική Αντίπαρο με το ferry από την Πούντα. Στην Αντίπαρο δεν έφθασε όμως ποτέ και οι οικείοι του δήλωσαν την εξαφάνισή του στην Αστυνομία την Κυριακή.
Από το πρωί της Δευτέρας 10 Ιουνίου σκάφη του Λιμενικού και της Ε.Ο.Δ. διεξήγαγαν ενδελεχείς έρευνες από στεριάς και θαλάσσης για τον εντοπισμό του. Τελικά το πρωί της Τρίτης 11 Ιουνίου, στο βυθό του λιμανιού της Πούντας εντοπίστηκε το όχημά του μέσα στο οποίο βρέθηκε δυστυχώς και η σορός του άτυχου άνδρα. Στο σημείο του συμβάντος μετέβησαν άμεσα άνδρες του Λιμενικού και της Αστυνομίας καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Τα αίτια της τραγωδίας και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες το όχημα κατέληξε στη θάλασσα με αποτέλεσμα τον τραγικό θάνατο του 55χρονου παραμένουν μέχρι στιγμής αδιευκρίνιστα και ερευνώνται από τις Αρχές του νησιού.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 26 εκατομμύρια ευρώ...

Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει κάθε μέρα το...

ΣΚΡΑΤΣ: Κέρδη άνω των 3,4 εκατ. ευρώ...

Κέρδη άνω των 3,4 εκατ. ευρώ μοίρασε το ΣΚΡΑΤΣ...

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 26 εκατομμύρια ευρώ...

Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει κάθε μέρα το...

ΣΚΡΑΤΣ: Κέρδη άνω των 3,4 εκατ. ευρώ...

Κέρδη άνω των 3,4 εκατ. ευρώ μοίρασε το ΣΚΡΑΤΣ...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

ΣΚΡΑΤΣ: Κέρδη άνω των 3,4 εκατ. ευρώ την προηγούμενη εβδομάδα

Κέρδη άνω των 3,4 εκατ. ευρώ μοίρασε το ΣΚΡΑΤΣ...

Κάλαντα Χριστουγέννων στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Κρήτης

Τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα έψαλαν στον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ.κ....