Αγ Νικόλαος : Τελετή ορκωμοσίας της νέας Δημοτικής Αρχής

Ημερομηνία:

Την ενεργή συμμετοχή των δημοτών αλλά και την ουσιαστική συμμετοχή τους στο καθημερινό γίγνεσθαι του Δήμου, ζήτησε ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός κατά την τελετή ορκωμοσίας του νέου Δημοτικού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε (29/80) στο κινηματοθέατρο “Χριστίνα” παρουσία αιρετών της αυτοδιοίκησης καθώς και εκπροσώπων στρατιωτικών και συλλογικών φορέων.

Ο κ. Ζερβός, ζητώντας απο τους δημότες να γίνουν “μέρος της λύσης” των καθημερινών προβλημάτων της πόλης, τόνισε ότι δεν θα πρέπει να έχουμε μόνο κατά νου, τι θα πρέπει να κάνει ο δήμος για τον δημότη, αλλά και τι θα πρέπει να κάνει ο δημότης για τον δήμο.

Επίσης αναφερόμενος στην νέα δημοτική περίοδο, υπογράμμισε την ανάγκη να τεθούν σε νέα λογική ζητήματα που σχετίζονται με την καθημερινότητα του πολίτη, αλλά και να δοκιμαστούν πρακτικές που θα αντιμετωπίζουν επί της ουσίας την υφιστάμενη κατάσταση στον δήμο που επιτείνεται λόγω της παντελούς έλλειψης εργατοτεχνικού προσωπικού.

Τέλος αναφερόμενος στις διοικητικές αλλαγές που υπήρξαν στην αυτοδιοίκηση από το 1999 έως σήμερα, τόνισε ότι η διάθεση συνεργασίας με όλες τις δημοτικές παρατάξεις του δήμου, είναι δεδομένη καθώς οι στόχοι – όπως είπε – είναι κοινοί.
Νοιαζόμαστε – ανέφερε χαρακτηριστικά -για το καλό του τόπου και αυτό το στοίχημα καλούμαστε, όλοι, να το κερδίσουμε μέσα από τις πράξεις και το έργο μας !

Η τελετή ορκωμοσίας του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Αγίου Νικολάου, ολοκληρώθηκε με την υπογραφή του σχετικού πρωτοκόλλου, ενώ ακολούθησε δεξίωση από τον Δήμο.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Η Domes Resorts ενισχύει την παρουσία της...

Το πεντάστερο θέρετρο προστίθεται στο ευρωπαϊκό χαρτοφυλάκιο της Domes...

Λασίθι:Εναρκτήρια εκδήλωση για το Κέντρο Μεσογειακού Πολιτισμού...

Μανώλης Μενεγάκης: «Ένα εγχείρημα που ανοίγει νέους δρόμους για...

Η Domes Resorts ενισχύει την παρουσία της...

Το πεντάστερο θέρετρο προστίθεται στο ευρωπαϊκό χαρτοφυλάκιο της Domes...

Λασίθι:Εναρκτήρια εκδήλωση για το Κέντρο Μεσογειακού Πολιτισμού...

Μανώλης Μενεγάκης: «Ένα εγχείρημα που ανοίγει νέους δρόμους για...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Μετάθεση για την 1η Οκτωβρίου παίρνει η υποχρεωτική ηλεκτρονική πληρωμή στα ενοίκια

Τέλος στα μετρητά – Οι επιπτώσεις για ενοικιαστές. Παράταση στην...

Έκτακτο επίδομα 200 ευρώ: Ποιοι είναι οι δικαιούχοι της νέας «επιταγής» στήριξης

Σε φάση επεξεργασίας βρίσκεται νέο πακέτο οικονομικής στήριξης, στο...

Ηλεκτρική ενέργεια: Έρχονται τα δυναμικά τιμολόγια με οφέλη για τους καταναλωτές

Πώς θα λειτουργήσουν, οι συμβουλές της ΡΑΑΕΥ. Απόλυτα προστατευμένοι από...

Καιρός στην Κρήτη: Ήπια Τρίτη και μετά… «ERMINIO» με ισχυρές καταιγίδες στα δυτικά και νότια!

Αρχικά ήπιες θα είναι οι καιρικές συνθήκες την Τρίτη...