Χανιά : Συνάντηση Δημάρχου Σφακίων με τον Υπουργό Εσωτερικών

Ημερομηνία:

Την Δευτέρα 25 Νοεμβρίου, ο Δήμαρχος Σφακίων κ. Μανούσος Χιωτάκης με τον βουλευτή Χανίων κ. Μανούσο Βολουδάκη είχαν προγραμματισμένη επίσκεψη στο Υπουργείο Εσωτερικών με τον Υπουργό κ. Παναγιώτη Θεοδωρικάκο.

Συζήτησαν για θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων του, όπου ο Υπουργός ανταποκρίθηκε θετικά στα αιτήματα του Δημάρχου. Συγκεκριμένα εξασφαλίστηκε μια δέσμευση 200.000 € έκτακτης χρηματοδότης για αποκατάσταση ζημιών στο οδικό δίκτυο καθώς και η διαβεβαίωση του Υπουργού ότι θα χρηματοδοτηθεί με 300.000€ το έργο του συμπλέγματος γηπέδου- παιδικής χαράς στο Φραγκοκάστελλο.
Στο περιθώριο της συνάντησης χτίστηκε μια γέφυρα επικοινωνίας μεταξύ του Δήμου μας και του παραπάνω Υπουργείου, απαραίτητη για την επίλυση και των υπολοίπων ζητημάτων του τόπου μας.

Ευχαριστούμε τον κ. Βολουδάκη για την παρέμβαση του και τον κ. Θεοδωρικάκο για την θερμή υποδοχή και το θετικό αποτέλεσμα της συνάντησης.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Σοβαρό επεισόδιο σε σχολείο της Κρήτης: Εκπαιδευτικός...

Έντονη ανησυχία προκαλεί νέο σοβαρό περιστατικό ενδοσχολικής βίας που...

Πολιτική συγκέντρωση-κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΤΕ Χανίων...

Η Τομεακή Επιτροπή Χανίων του ΚΚΕ κόβει την πίτα...

Σοβαρό επεισόδιο σε σχολείο της Κρήτης: Εκπαιδευτικός...

Έντονη ανησυχία προκαλεί νέο σοβαρό περιστατικό ενδοσχολικής βίας που...

Πολιτική συγκέντρωση-κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΤΕ Χανίων...

Η Τομεακή Επιτροπή Χανίων του ΚΚΕ κόβει την πίτα...
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Μνήμη: Υπάρχει τρόπος να μην ξεχνάμε τίποτα – Τα κόλπα που βοηθούν

Χάνετε συχνά κλειδιά, κινητό ή πορτοφόλι; Ειδικοί εξηγούν γιατί...

ΠΑΓΝΗ: Μειώνει στο 50% τις αιμοδοσίες – Όχι γιατί δεν υπάρχουν αιμοδότες αλλά γιατί δεν έχει προσωπικό

Χάνουμε πολύτιμο αίμα που συγκεντρώνεται με μεγάλες δυσκολίες στα...