Πυροβολισμοί στην Κηφισιά – Νεκρός ο ένας υπάλληλος εταιρείας φυσικού αερίου

Ημερομηνία:

Σε τραγωδία εξελίσσεται το σοβαρό επεισόδιο με πυροβολισμούς που σημειώθηκε, το πρωί του Σαββάτου, στην Κηφισιά.

Θύματα ήταν δύο υπάλληλοι εταιρείας φυσικού αερίου, οι οποίοι εργάζονταν σε κατάστημα κοντά στη λεωφόρο Τατοΐου. Ο ένας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο, στο ΚΑΤ με τραύματα στην κοιλιακή χώρα. Λίγη ώρα ωστόσο μετά, κατέληξε καθώς έφερε σοβαρά τρααύματα.

Ο δεύτερος έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο Αγία Όλγα με τραύμα στην πλάτη.

Το χρονικό
Σύμφωνα με πληροφορίες, το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε όταν ο μαινόμενος άνδρας, περίπου 38-40 ετών, εισέβαλε ένοπλος στο κατάστημα προκειμένου να διαμαρτυρηθεί για τον υπέρογκο λογαριασμό φυσικού αερίου που έλαβε.

Στη συνέχεια, πυροβόλησε τους δυο υπαλλήλους περισσότερες από πέντε φορές από κοντινή απόσταση. Αμέσως μετά επέστρεψε σπίτι του, ξαναγέμισε το όπλο και γύρισε και πάλι στο κατάστημα, όμως εκείνη την ώρα έφτασε η αστυνομία που είχε ενημερωθεί για το συμβάν.

Ο άνδρας έφυγε τρέχοντας προς το σπίτι του αφήνοντας το όπλο στην πυλωτή και ανέβηκε στην ταράτσα της πολυκατοικίας. Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και της Άμεσης Δράσης τον καταδίωξαν, του ζήτησαν να παραδοθεί, όπως και έπραξε.

Σύμφωνα ωστόσο με πληροφορίες που μετέδωσε το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, οι δύο τραυματίες έκαναν εργασίες για το φυσικό αέριο στον δρόμο, στη λεωφόρο Τατοΐου, στη Νέα Ερυθραία και ο 40χρονος δράστης βγήκε σε μπαλκόνι παρακείμενης πολυκατοικίας και τους πυροβόλησε.

Κατά τις ίδιες πηγές, ο 40χρονος φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Άλλες εκδοχές για την ίδια υπόθεση κάνουν λόγο για εταιρεία διαχείρισης και έκδοσης κοινοχρήστων, στο κατάστημα της οποίας εισέβαλε ο δράστης.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Γιατί το φετινό Πάσχα θα είναι το...

Λίγες εβδομάδες πριν από την Ανάσταση, το παραδοσιακό πασχαλινό...

Πόλεμος στον Κόλπο: Διπλό «καμπανάκι» για πληθωρισμό...

Εντείνονται οι ανησυχίες για την αναθέρμανση του πληθωρισμού, οι...

Γιατί το φετινό Πάσχα θα είναι το...

Λίγες εβδομάδες πριν από την Ανάσταση, το παραδοσιακό πασχαλινό...

Πόλεμος στον Κόλπο: Διπλό «καμπανάκι» για πληθωρισμό...

Εντείνονται οι ανησυχίες για την αναθέρμανση του πληθωρισμού, οι...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Εορτολόγιο 20 Μαρτίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Σήμερα, Παρασκευή 20 Μαρτίου, σύμφωνα με το εορτολόγιο του...

Ρέθυμνο:Πρόγραμμα Ε΄ Εβδομάδος Νηστειών 2026 του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτου κ.Προδρόμου

ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΝ ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΡΕΘΥΜΝΗΣ ΚΑΙ ΑΥΛΟΠΟΤΑΜΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΙΜΑΝΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΡΕΘΥΜΝΗΣ...

Η μεγαλύτερη έκθεση τροφίμων και ποτών της Κρήτης Creta Food & Drink Expo

ανοίγει τις πύλες της 20 Μαρτίου 2026 Το μεγαλύτερο γεγονός...