Μ.Μποκέας: «Μαλεβίζι, ώρα για ποδήλατο!»

Ημερομηνία:

317.000€ χρηματοδότηση μέσω ΕΣΠΑ για δίκτυο ηλεκτρικών ποδηλάτων στο Μαλεβίζι!

«Μαλεβίζι ώρα για ποδήλατο! Η μικροκινητικότητα είναι εδώ και μαζί πρωτοπορούμε ξανά! Πετύχαμε νέα χρηματοδότηση 317.900 € από το ΕΣΠΑ (ΥΜΕΠΕΡΑΑ) για το σχεδιασμό μας να αναπτύξουμε ένα δίκτυο κοινόχρηστων ηλεκτρικών ποδηλάτων με τις αντίστοιχες θέσεις κλειδώματος και φόρτισης. Οι εποχές αλλάζουν, οι ανάγκες μας αλλάζουν. Το Μαλεβίζι που έχει ήδη μπει στην εποχή της ηλεκτροκίνησης τρέχει για το μέλλον του, σήμερα! Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου σήμερα – Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος αύριο και στο Μαλεβίζι προχωράμε μπροστά. Κάνουμε το μήνυμα για τη βιώσιμη αστική κινητικότητα, αλλά και για την προστασία του περιβάλλοντος, πράξη. Συνεχίζουμε»!

Τα παραπάνω ανέφερε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας, μετά τη νέα χρηματοδότηση ύψους 317.900 € που πέτυχε το Μαλεβίζι από το ΕΣΠΑ – Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη 2014-2020» για την πρότασή του με τίτλο «Ενίσχυση της Μικροκινητικότητας στο Δήμο Μαλεβιζίου».
Έτσι, η ανάπτυξη ενός κοινόχρηστου δικτύου ηλεκτρικών και περιβαλλοντικά φιλικών ποδηλάτων στο Μαλεβίζι παίρνει σύντομα σάρκα και οστά, σε συνδυασμό τόσο με τα Σχέδια Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων (ΣΦΗΟ) που εκπόνησε ο Δήμος όσο και με το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ Δ.Ε. Γαζίου) που ολοκληρώνεται το προσεχές διάστημα.
Μικροκινητικότητα: Τι προβλέπει η νέα πρόταση του Δήμου Μαλεβιζίου στο ΕΣΠΑ
• Προμήθεια κοινόχρηστων ηλεκτρικών ποδήλατων, κατάλληλης σχεδίασης για κοινόχρηστα συστήματα χρήσης.
• Δημιουργία δικτύου κοινόχρηστων θέσεων κλειδώματος & φόρτισης ποδηλάτου, με δυνατότητα αυτόματης φόρτισης του ποδηλάτου όσο είναι κλειδωμένο.
• Ολοκληρωμένη πλατφόρμα απομακρυσμένης διαχείρισης συσκευών πεδίου (φορτιστών ηλεκτρικών ποδηλάτων και σταθμών μίσθωσης ποδηλάτων)
• Ολοκληρωμένες εφαρμογές χρήσης και πληροφόρησης πολιτών (web και mobile εφαρμογές) για τις υπηρεσίες Μικροκινητικότητας.
• Ολοκληρωμένη πλατφόρμα διαχείρισης υπηρεσιών και δεδομένων Μικροκινητικότητας με τον κατάλληλο software και hardware εξοπλισμό.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

«Παράθυρο» της Κυβέρνησης για σιδηροδρομική σύνδεση νέου...

Η Κυβέρνηση θα στηρίξει την αναζήτηση ευρωπαϊκής χρηματοδότησης για...

ΠΑΓΝΗ: Πρωτοπόρος τεχνική για τους ασθενείς στο...

Το Εργαστήριο Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας του ΠΑΓΝΗ, ξεκίνησε την εφαρμογή...

«Παράθυρο» της Κυβέρνησης για σιδηροδρομική σύνδεση νέου...

Η Κυβέρνηση θα στηρίξει την αναζήτηση ευρωπαϊκής χρηματοδότησης για...

ΠΑΓΝΗ: Πρωτοπόρος τεχνική για τους ασθενείς στο...

Το Εργαστήριο Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας του ΠΑΓΝΗ, ξεκίνησε την εφαρμογή...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Η επιστήμη «μίλησε» – Πόσες διακοπές τον χρόνο χρειάζεσαι;

Η απάντηση δεν είναι αυτή που νομίζεις… Κατά τη διάρκεια...

«Παράθυρο» της Κυβέρνησης για σιδηροδρομική σύνδεση νέου αεροδρομίου-Ηρακλείου

Η Κυβέρνηση θα στηρίξει την αναζήτηση ευρωπαϊκής χρηματοδότησης για...

Οι ιώσεις που αυξάνουν τον κίνδυνο εγκεφαλικού και εμφράγματος

Νέα μελέτη αποκάλυψε ότι κοινές ιώσεις μπορούν να αυξήσουν...

«Ανακαλύπτοντας τη ζωή στην άμμο και τον ουρανό»

Μια ξεχωριστή εκπαιδευτική δράση την Κυριακή 2 Νοεμβρίου στην...