Σήφης Βαλυράκης: Αποφυλακίζονται οι δύο ψαράδες που κατηγορούνται για τη δολοφονία του

Ημερομηνία:

Με περιοριστικούς όρους αποφυλακίζονται οι δύο ψαράδες που κατηγορούνται για τη δολοφονία του Σήφη Βαλυράκη
Οι δύο ψαράδες που κατηγορούνται και είχαν προφυλακιστεί για τη δολοφονία του Σήφη Βαλυράκη θα αποφυλακιστούν σύμφωνα με πληροφορίες εντός της ημέρας. To ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ βρήκε φρικτό θάνατο τον Ιανουάριο του 2021, καθώς η βάρκα των κατηγορουμένων τον χτύπησε με την προπέλα. Η προσωρινή κράτησή τους θα αντικατασταθεί με περιοριστικούς όρους. Οι κατηγορούμενοι θα απαγορεύεται να εξέλθουν από την χώρα και θα πρέπει να παρουσιάζονται στο Αστυνομικό Τμήμα, ενώ θα πρέπει να καταβάλλουν και εγγύηση 15.000 ευρώ.

Η απόφαση του ανακριτή
Υπενθυμίζεται ότι η απόφαση του ανακριτή για τους δύο ψαράδες – που οδήγησε και στην προφυλάκισή τους – ήταν «καταπέλτης», ενώ περιγραφόντουσαν τα μαρτυρικά, τελευταία λεπτά που πέρασε ο Σήφης Βαλυράκης. Στην 16σέλιδη απόφαση περιγράφεται με λεπτομέρειες ο τρόπος με τον οποίο η βάρκα τους χτύπησε με την προπέλα και τα υδροπτερύγια του τον Σήφη Βαλυράκη. «Εν γνώσει σας», όπως σημειώνεται χαρακτηριστικά.

Στην απόφαση περιγράφονται αναλυτικά οι τελευταίες στιγμές του 79χρονου ιστορικού στελέχους του ΠΑΣΟΚ . «Προσεγγίσατε τον Ιωσήφ Βαλυράκη, ο οποίος κινούταν με το σκάφος του “ΜΙΝΑ” και, αφού παρεμποδίσατε την πορεία ενεργώντας επικίνδυνους ελιγμούς με το αλιευτικό σας γύρωθεν του φουσκωτού του σκάφους, διαπληκτιστήκατε μαζί του και στη συνέχεια με την χρήση ενός ξύλινου κονταριού τον πλήξατε στο πάνω μέρος του κορμιού του τουλάχιστον 2-3 φορές, με αποτέλεσμα αυτός να πέσει χωρίς τη θέληση του στη θάλασσα» αναφέρει ο ανακριτής.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Υπερτυχερός κέρδισε ολοκαίνουριο σπίτι αξίας 400.000 ευρώ...

 Η αγορά κατοικίας αποτελεί για τους περισσότερους στόχο ζωής....

Πρωταθλήτρια στη μακροχρόνια ανεργία η Ελλάδα

Η μακροχρόνια ανεργία στην Ελλάδα είναι σταθερά η υψηλότερη...

Υπερτυχερός κέρδισε ολοκαίνουριο σπίτι αξίας 400.000 ευρώ...

 Η αγορά κατοικίας αποτελεί για τους περισσότερους στόχο ζωής....

Πρωταθλήτρια στη μακροχρόνια ανεργία η Ελλάδα

Η μακροχρόνια ανεργία στην Ελλάδα είναι σταθερά η υψηλότερη...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Καταργείται ο ΟΠΕΚΕΠΕ – Ενσωματώνεται στην ΑΑΔΕ

Νέα εποχή για το Σύστημα Αγροτικών Ενισχύσεων και Πληρωμών. Σε...

ΑΔΕΔΥ Ρεθύμνου: Έντονη ανησυχία για την απαξίωση των δημόσιων δομών Ψυχικής Υγείας

Το Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Ρεθύμνου με ανακοίνωσή της εκφράζει...

Πετρούνιας: Κορυφαία εμφάνιση στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού, πάει για το 8ο χρυσό μετάλλιο

Η παρουσία του 34χρονου ρέκορντμαν του θεσμού στην οκτάδα...