Αίθριος καιρός τη Δευτέρα – Έως τους 19 βαθμούς η θερμοκρασία

Ημερομηνία:

Γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις στα δυτικά και την ανατολική και νότια νησιωτική χώρα και πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών στα ανατολικά.

Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες, κυρίως στα δυτικά ηπειρωτικά, θα είναι τοπικά περιορισμένη και πιθανόν να σχηματιστούν και ομίχλες.

Οι άνεμοι θα είναι αρχικά δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ και μόνο στα ανατολικά τις πρωινές ώρες θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις. Βαθμιαία θα στραφούν σε βόρειους βορειοδυτικούς και σταδιακά από το απόγευμα θα εξασθενήσουν.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση κυρίως στα βόρεια και θα φτάσει στα δυτικά και τα βόρεια τους 15 με 17 βαθμούς, ενώ στις υπόλοιπες περιοχές θα φτάσει τους 18 με 19 βαθμούς Κελσίου.

Αναλυτική πρόγνωση
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Καιρός: Αραιές νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές στα ανατολικά τις πρωινές ώρες και από το βράδυ αίθριος.

Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 και βαθμιαία στην κεντρική Μακεδονία τοπικά 6 μποφόρ και μόνο τις πρώτες πρωινές ώρες στα ανατολικά θα είναι νοτιοδυτικοί έως 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 02 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες τις πρωινές ώρες και από το απόγευμα γενικά αίθριος.

Ανεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 και στο Ιόνιο 5 και τοπικά 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 04 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Γενικά αίθριος με αραιές νεφώσεις στα βόρεια.

Ανεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Βαθμιαία θα στραφούν σε βόρειους βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση και σταδιακά από το απόγευμα θα εξασθενήσουν.

Θερμοκρασία: Από 04 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος με λίγες τοπικές νεφώσεις αυξημένες μέχρι το μεσημέρι στην Κρήτη.
Ανεμοι: Δυτικοί νοτιοδυτικοί 5 με 6 και πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ. Βαθμιαία από τα βόρεια θα στραφούν σε βόρειους βορειοδυτικούς και θα εξασθενήσουν.
Θερμοκρασία: Από 08 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ – ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών. Από το μεσημέρι στα βόρεια και βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος καιρός.

Ανεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ. Βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση.

Θερμοκρασία: Από 08 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η ελάχιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΕΥΒΟΙΑ

Καιρός: Γενικά αίθριος.

Ανεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Βαθμιαία θα στραφούν σε βόρειους βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση και σταδιακά από το απόγευμα θα εξασθενήσουν.

Θερμοκρασία: Από 04 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

ΑΤΤΙΚΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος.

Ανεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 και πρόσκαιρα στα νότια τοπικά 6 μποφόρ. Βαθμιαία θα στραφούν σε βόρειους βορειοδυτικούς 3 με 4 και στα ανατολικά τοπικά 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 05 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Καιρός: Σχεδόν αίθριος με αραιές νεφώσεις μέχρι το απόγευμα.

Ανεμοι: Βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Σταδιακή εξασθένηση από το απόγευμα.

Θερμοκρασία: Από 03 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Επιδείνωση του καιρού με βροχές και καταιγίδες...

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και πιθανότητα μεμονωμένων...

Καιρός: Πως θα εξελιχθούν τα φαινόμενα τις...

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες απόψε και την Πέμπτη –...

Επιδείνωση του καιρού με βροχές και καταιγίδες...

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και πιθανότητα μεμονωμένων...

Καιρός: Πως θα εξελιχθούν τα φαινόμενα τις...

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες απόψε και την Πέμπτη –...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Πανεπιστήμιο Κρήτης | Ε.ΔΙ.Β.Ε.Α :Ανθρωποκεντρική Τεχνητή Νοημοσύνη – Διδακτικά Σενάρια για το Γυμνάσιο και το Λύκειο

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ | ΚΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ Δ.Ε. Ανθρωποκεντρική Τεχνητή Νοημοσύνη ...

San Remo: Το απόλυτο λαϊκό σχήμα με τους Θέμη Αδαμαντίδη και Ζαφείρη Μελά

Το αυθεντικό λαϊκό τραγούδι είναι εδώ και προκαλεί… φρενίτιδα...

Η SKY express βραβεύεται «Αεροπορική Εταιρεία της Χρονιάς» στην Ευρώπη από τη European Regions Airline Association (ERA)

Η SKY express, ο ελληνικός αερομεταφορέας, αναδείχθηκε “Αεροπορική Εταιρεία...

Ε.Π.Κ.Κρητης : Τέλος, η ληστεία, στα υπερχρεωμένα νοικοκυριά, από τα funds ,Σας καταλάβαμε!!!

Είναι πλέον τεκμηριωμένο κσι αποδεδειγμένο και δεν χρειάζεται να...