Δήμος Μαλεβιζίου:Στις 12.00 η μαθητική παρέλαση στο Γάζι για την επέτειο της 25ης Μαρτίου

Ημερομηνία:

Στις 12.00 το μεσημέρι θα ξεκινήσει η παρέλαση στο Γάζι με την οποία κορυφώνονται οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό της επετείου της 25ης Μαρτίου στο Δήμο Μαλεβιζίου.
Ως αφετηρία για την παρέλαση έχει οριστεί η συμβολή των οδών Ελ. Βενιζέλου και Καμαριώτη και ως τερματισμός ο Ιερός Ναός Άγιου Νικολάου στην έξοδο του Γαζίου.
Θα προηγηθεί η επίσημη Δοξολογία στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στις 09.30.
Εορταστικές εκδηλώσεις όμως θα πραγματοποιηθούν στην Τύλισο και στον Κρουσώνα. Στην Τύλισο οι εκδηλώσεις ξεκινούν στις 08.30 με Δοξολογία στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου ενώ θα ακολουθήσει στις 09.15 κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο Πεσόντων.
Αντίστοιχα στον Κρουσώνα η επίσημη Δοξολογία θα πραγματοποιηθεί στις 10.00 ενώ αμέσως μετά ακολουθήσει κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη.
Οι εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο τις 25ης Μαρτίου στο Δήμο Μαλεβιζίου ξεκίνησαν την Παρασκευή με καταθέσεις στεφάνων από εκπροσώπους του Δήμου και μαθητές των σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, στο Μνημείο Πεσόντων στην πλατεία της Αγίας Μαρίνας(Τσαλικάκι).
Στο Μνημείο Πεσόντων στην πλατεία Αγίας Μαρίνας (Τσαλικάκι) αμέσως μετά την επιμνημόσυνη δέηση, στεφάνια κατέθεσαν ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας , ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Γαζίου Βαγγέλης Παρασύρης οι Πρόεδροι της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Παιδείας Μενέλαος Σκουλούδης και Ανδρέας Παντερής, ο γραμματέας της Τοπικής Οργάνωσης Μαλεβιζίου του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Δρακωνάκης, η υποδιοικήτρια του ΑΤ Μαλεβιζίου Κωνσταντίνα Μπλάμη Ρίζου, τα Νηπιαγωγεία και τα Δημοτικά Σχολεία Γαζίου και Αγίας Μαρίνας, το Γυμνάσιο και το Λύκειο Γαζίου.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

“Πολεμικό” κλίμα ανάμεσα σε ταξιτζήδες και αστυνομία...

Σύμφωνα με καταγγελίες αφαιρέθηκαν πινακίδες από τουλάχιστον τρία με...

Ηράκλειο: Μπαίνει στις «ράγες» η αξιοποίηση του...

Ένα από τα μεγαλύτερα αναπτυξιακά εγχειρήματα των επόμενων ετών...

“Πολεμικό” κλίμα ανάμεσα σε ταξιτζήδες και αστυνομία...

Σύμφωνα με καταγγελίες αφαιρέθηκαν πινακίδες από τουλάχιστον τρία με...

Ηράκλειο: Μπαίνει στις «ράγες» η αξιοποίηση του...

Ένα από τα μεγαλύτερα αναπτυξιακά εγχειρήματα των επόμενων ετών...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Διακοπές ρεύματος στην Κρήτη την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου – Οι περιοχές και οι ώρες

Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος θα πραγματοποιηθούν αύριο, Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου,...

Νέα ψηφιακή πύλη κληρονομιάς: Πώς θα ενημερώνονται οι κληρονόμοι για χρέη και περιουσία

Τη δημιουργία κεντρικής ψηφιακής πύλης κληρονομιάς ανακοίνωσε το υπουργείο...

ΑΣΕΠ: Στο Εθνικό Τυπογραφείο 97 θέσεις Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού σε Αρχές, Υπουργεία και Φορείς

Στο Εθνικό Τυπογραφείο απεστάλη για δημοσίευση η 3ΓΒ/2026 Προκήρυξη...

Το φαρμακευτικό βοτάνι που ηρεμεί και ανακουφίζει τον πόνο

Οι Άραβες πίστευαν ότι αποτελεί γιατροσόφι για κάθε νόσο....