Χανιά: 17χρονος αποπειράθηκε να βιάσει 15χρονη – Στο νοσοκομείο η ανήλικη

Ημερομηνία:

Μία καταγγελία για απόπειρα βιασμού ενός κοριτσιού 15 ετών από έναν 17χρονο σε τουαλέτα καταστήματος εστίασης, ερευνούν οι Αρχές στα Χανιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr το περιστατικό φέρεται να εκτυλίχθηκε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου. Μία παρέα νεαρών, ανάμεσά τους ο 17χρονος και η 15χρονη διασκέδαζαν στο κατάστημα. Κάποια στιγμή τα δύο παιδιά απομακρύνθηκαν από το τραπέζι και βρέθηκαν στην τουαλέτα του καταστήματος. Εκεί ο 17χρονος, σύμφωνα με την καταγγελία, φέρεται να επιχείρησε να συνευρεθεί σεξουαλικά με τη 15χρονη.

Έχασε την επαφή με το περιβάλλον η 15χρονη

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως και οι δύο ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ και μάλιστα η ανήλικη κάποια στιγμή φέρεται να έχασε τις αισθήσεις της.

Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να μεταφέρει την κοπέλα στο Νοσοκομείο αλλά και η Αστυνομία για τη διερεύνηση του συμβάντος.

Η καταγγελία που έγινε στη συνέχεια στην αστυνομία για την φερόμενη απόπειρα βιασμού, υποβλήθηκε από τους γονείς της 15χρονης.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, τα παιδιά φέρονται να διατηρούσαν σχέση στο παρελθόν. Ο 17χρονος συνελήφθη, όπως επίσης και η υπεύθυνη του καταστήματος για πώληση αλκοολούχων ποτών σε ανήλικους.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Στην Κέρκυρα ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης,...

Στην Κέρκυρα θα βρίσκεται από σήμερα, Πέμπτη 2 Ιουλίου,...

Στα Χανιά το επετειακό 10ο SouthBreak Jam

Για δέκατη συνεχή χρονιά, τα Χανιά φιλοξενούν το SouthBreak...

Στην Κέρκυρα ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης,...

Στην Κέρκυρα θα βρίσκεται από σήμερα, Πέμπτη 2 Ιουλίου,...

Στα Χανιά το επετειακό 10ο SouthBreak Jam

Για δέκατη συνεχή χρονιά, τα Χανιά φιλοξενούν το SouthBreak...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Σεμινάριο «ΕΦΕΤ: Πρόγραμμα Υγιεινής και Ασφάλειας τροφίμων» από το Εμπορικό Επιμελητήριο.

Έναρξη 30/07/2026 Ειδικό σεμινάριο υποχρεωτικής κατάρτισης για εργαζόμενους σε επιχειρήσεις...

Στο 7ο Πανελλήνιο Αντάμωμα Μικρασιατικών Συλλόγων στη Νέα Ιωνία ο Δήμος Ηρακλείου

Παραδόθηκε η σημαία και η εικόνα του Πανελλήνιου Ανταμώματος...