Ακόμη ένα βίντεο από το ονειρικό Ελαφονήσι – Ο πιο εξωτικός τόπος στην Κρήτη

Ημερομηνία:

Πρόκειται για ένα από τα πιο ονειρικά και παραδεισένια μέρη στη χώρα που μόλις το αντικρίσεις, αναφωνείς: «Κάπως έτσι πρέπει να μοιάζει ο παράδεισος»! Δεν είναι τυχαίο μάλιστα που κάθε χρόνο φιγουράρει στις λίστες διεθνών ταξιδιωτικών περιοδικών και τουριστικών πλατφόρμων ανάμεσα στις καλύτερες παραλίες παγκοσμίως.

Το Ελαφονήσι, μία από τις πιο γνωστές στο εξωτερικό ακρογιαλιές –όχι μόνο της Κρήτης, αλλά ολόκληρης της Ελλάδας– εντοπίζεται στο νοτιοδυτικό τμήμα του νομού Χανίων και απέχει περίπου 1,5 ώρα (75 χλμ.) με το αυτοκίνητο από το κέντρο της πόλης των Χανίων.

Σε πολλά σημεία της απέραντης αμμουδιάς της, εκεί που σκάει το κύμα, θα παρατηρήσετε τις ροζ αποχρώσεις της άμμου και μικρά κοχυλάκια. Η ακρογιαλιά με το ιδιαίτερο φυσικό κάλλος, τη λιμνοθάλασσα που δημιουργείται και τα καταγάλανα αβαθή νερά έχει αναδειχτεί προστατευόμενη περιοχή από το δίκτυο Natura 2000.

Στο βίντεο από drone που ακολουθεί του χρήστη simple droneography αποδεικνύεται περίτρανα γιατί η συγκεκριμένη ακτή στο νοτιοδυτικό τμήμα των Χανίων αποτελεί πραγματικό επίγειο παράδεισο.

Newsbeast.gr

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Κρήτη:Το Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας σε ανοιχτό...

“ΣΗΜΕΙΟ ΕΠΑΦΗΣ”, ΙΤΕ: «Και ζήσαν αυτοί καλά: Ηλικία και Ευ...

Μεταναστευτικό: Δοκιμάζεται η Κρήτη, «στα άκρα» η...

Ο φαύλος κύκλος της διαχείρισης του μεταναστευτικού γονατίζει το...

Κρήτη:Το Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας σε ανοιχτό...

“ΣΗΜΕΙΟ ΕΠΑΦΗΣ”, ΙΤΕ: «Και ζήσαν αυτοί καλά: Ηλικία και Ευ...

Μεταναστευτικό: Δοκιμάζεται η Κρήτη, «στα άκρα» η...

Ο φαύλος κύκλος της διαχείρισης του μεταναστευτικού γονατίζει το...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Μαρινέλλα – Φραγκούλης: Τα πράγματα δεν αλλάζουν, ας τη θυμόμαστε όπως ήταν

«Αγάπησα πολύ τη Μαρινέλλα. Όταν σταματήσαμε τις παραστάσεις μου...

Κρήτη:Το Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας σε ανοιχτό διάλογο με την Κοινωνία

“ΣΗΜΕΙΟ ΕΠΑΦΗΣ”, ΙΤΕ: «Και ζήσαν αυτοί καλά: Ηλικία και Ευ...

Γιορτή σήμερα – Αγία Σοφία και οι τρεις θυγατέρες της Πίστη, Ελπίδα και Αγάπη

Εορτολόγιο 17 Σεπτεμβρίου – Της Αγίας Σοφίας: Ποιοι γιορτάζουν...