Αναπέμπεται στο Υπουργείο Υποδομών η Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων των παρακάμψεων του ΒΟΑΚ

Ημερομηνία:

 Με σημερινή απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κρήτης αναπέμπεται στο Υπουργείο Υποδομών η Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του ΒΟΑΚ για τις παρακάμψεις των πόλεων Χανίων, Ρεθύμνου και Ηρακλείου. 

Η μελέτη συζητήθηκε στη διάρκεια μονοθεματικής συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Κρήτης παρουσία βουλευτών, Δημάρχων, εκπροσώπων τοπικών παραγωγικών και αναπτυξιακών φορέων του νησιού και πολιτών. 

Μετά από πολύωρη παρουσίαση και ανάλυση της μελέτης καθώς και ευρεία συζήτηση και καταγραφή απόψεων και αποφάσεων τοπικών φορέων, το Περιφερειακό Συμβούλιο αποφάσισε να αναπέμψει την ΜΠΕ του έργου «Υφιστάμενα Τμήματα Παράκαμψης Χανίων – Ρεθύμνου – Ηρακλείου του ΒΟΑΚ» στο Υπουργείο Υποδομών. 

Η ΜΠΕ αναπέμπεται προκειμένου να ληφθούν υπόψη οι προτάσεις Δημοτικών Συμβουλίων και Δημάρχων, οι απόψεις των Περιφερειακών Συμβούλων καθώς και οι θέσεις και προτάσεις που κατέθεσαν το Τεχνικό Επιμελητήριο καθώς και ο Οργανισμός Ανάπτυξης Κρήτης Α.Ε. 

Το Περιφερειακό Συμβούλιο Κρήτης ζητά να τροποποιηθεί και να συμπληρωθεί η μελέτη με τις προτάσεις που καταγράφηκαν, ώστε να επανέλθει για γνωμοδότηση σε επόμενη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου.   

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Προσλήψεις 29 ειδικευόμενων νοσηλευτών στα νοσοκομεία της...

– Όλες οι λεπτομέρειες για τις αιτήσεις και τις...

Φεύγουν από τα ξενοδοχεία οι Ισραηλινοί τουρίστες...

Λόγω της αβεβαιότητας οι Ισραηλινοί τουρίστες αποχώρησαν από τα...

Προσλήψεις 29 ειδικευόμενων νοσηλευτών στα νοσοκομεία της...

– Όλες οι λεπτομέρειες για τις αιτήσεις και τις...

Φεύγουν από τα ξενοδοχεία οι Ισραηλινοί τουρίστες...

Λόγω της αβεβαιότητας οι Ισραηλινοί τουρίστες αποχώρησαν από τα...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

To πλήγμα για τον ελληνικό τουρισμό από την αναταραχή στο Ισραήλ

Γεωπολιτική αστάθεια στην ανατολική Μεσόγειο, που θα έχει αντίκτυπο...

Μέση Ανατολή: Σήματα Ιράν σε Ισραήλ και ΗΠΑ μέσω τρίτων για αποκλιμάκωση

Το Ιράν φέρεται να έστειλε μηνύματα στο Ισραήλ και...

Οι επιχειρηματικές επιπτώσεις της σύγκρουσης Ισραήλ–Ιράν στην Ελληνική Οικονομία

Η κατάσταση επηρεάζει αρνητικά τόσο την παγκόσμια οικονομία όσο...

Προσλήψεις 29 ειδικευόμενων νοσηλευτών στα νοσοκομεία της Κρήτης

– Όλες οι λεπτομέρειες για τις αιτήσεις και τις...