Αναβάλλονται τακτικά ιατρεία και χειρουργεία λόγω κορωνοϊού στο Βενιζέλειο νοσοκομείο

Ημερομηνία:

Σε αναστολή των τακτικών ιατρείων, τόσο πρωινών όσο και απογευματινών αλλά και προγραμματισμένα χειρουργεία με εξαίρεση τα επείγοντα προχωρά η διοίκηση του Βενιζέλειου νοσοκομείο μετά την έξαρση των κρουσμάτων κορωνοϊού σε κλινικές του νοσηλευτικού ιδρύματος.

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό κρούσματα κορωνοϊού εντοπίστηκαν στην καρδιολογική κλινική. Τρεις ασθενείς εντοπίστηκαν θετική στον ιό καθώς και μία νοσηλεύτρια.
Ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία ιχνηλάτησης ενώ στην κλινική λαμβάνονται τα απαραίτητα μέτρα όπως ορίζουν τα πρωτόκολλα.

Υπενθυμίζεται ότι τις προηγούμενες ημέρες έκλεισε η Αιματoλογική κλινική και οι ασθενείς μεταφέρθηκαν στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ηρακλείου μετά τα επτά κρούσματα που εντοπίστηκαν σε ασθενείς και νοσηλευτές.

Όπως τόνισε ο κ.Τερζάκης στο cretapost.gr, η απόφαση θα ισχύσει από αύριο Τρίτη 9 Μαρτίου μέχρι και τις 12 Μαρτίου.

Έτσι όλα τα προγραμματισμένα ραντεβού στο Βενιζέλειο νοσοκομείο Ηρακλείου αναβάλλονται καθώς από αύριο θα δέχεται μόνο τα επείγοντα περιστατικά.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Παγκρήτια Επιτροπή ενάντια στις Βάσεις:Έξω η Ελλάδα...

Έξω η Ελλάδα από την σφαγή! Όλες και όλοι αύριο...

Δήλωση της Ελένης Βατσινά για την μαύρη...

Τα 57 θύματα της τραγωδίας στα Τέμπη δεν είναι...

Παγκρήτια Επιτροπή ενάντια στις Βάσεις:Έξω η Ελλάδα...

Έξω η Ελλάδα από την σφαγή! Όλες και όλοι αύριο...

Δήλωση της Ελένης Βατσινά για την μαύρη...

Τα 57 θύματα της τραγωδίας στα Τέμπη δεν είναι...
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Παγκρήτια Επιτροπή ενάντια στις Βάσεις:Έξω η Ελλάδα από την σφαγή!

Έξω η Ελλάδα από την σφαγή! Όλες και όλοι αύριο...

Φλέγεται η Μέση Ανατολή : Συνεχείς αναχαιτίσεις αυτήν την ώρα στο Τελ Αβίβ

Αμερικανικά και Ισραηλινά πλήγματα σε έξι πόλεις του Ιράν...