Άννα Βίσση: Η κίνηση στον Βασίλη Μπισμπίκη την ώρα που η Δέσποινα Βανδή τραγουδούσε

Λίγοι την παρατήρησαν…
Στο κέντρο που τραγουδά η Δέσποινα Βανδή βρέθηκε το βράδυ των Χριστουγέννων η Άννα Βίσση.

Η απόλυτη ελληνίδα σταρ, η οποία διανύει μια από τις κορυφαίες φάσεις της ζωής της, ανέβηκε στη σκηνή και τραγούδησε μαζί με τον Δέσποινα Βανδή και τον Χρήστο Μάστορα, σε μια μοναδική στιγμή για όσους είχαν την τύχη να βρεθούν χθες το βράδυ στο «Έναστρον».

Μόνιμος θαμώνας στο ίδιο μαγαζί είναι και ο Βασίλης Μπισμπίκης, ο οποίος το τελευταίο διάστημα είναι φουλ ερωτευμένος με την Δέσποινα Βανδή και την ακολουθεί σε κάθε της βήμα. Έτσι και στο «Έναστρον», όπου πολλές φορές τον έχει εντοπίσει ο φωτογραφικός φακός στα πίσω τραπέζια, αφού δεν θέλει να κάνει τόσο αισθητή την παρουσία του.

Η κίνηση της Βίσση στον Μπισμπίκη
Χθες, η Άννα Βίσση αφού αντιλήφθηκε την παρουσία του στον χώρο, τον πλησίασε, τον φίλησε και συνομίλησαν για αρκετή ώρα.

Μάλιστα, η Άννα Βίσση έκατσε αρκετή ώρα στο τραπέζι του και τα είπαν και μάλιστα, αυτό που λίγοι παρατήρησαν ήταν πως η τραγουδίστρια έσφιξε κάποια στιγμή το χέρι του ηθοποιού, λίγο πριν τον αποχαιρετήσει για να επιστρέψει στο δικό της τραπέζι, ενώ κατά την διάρκεια της συνομιλίας τους δεν έλειψαν τα πειράγματα.

Αυτό αποδεικνύει ότι οι δυο τους έχουν αναπτύξει οικειότητα, το οποίο θα μπορούσε κάλλιστα να σημαίνει ότι η Άννα Βίσση και η Δέσποινα Βανδή έχουν αναπτύξει φιλικές σχέσεις και βγαίνουν όλοι μαζί!

Τα σχόλια είναι κλειστά.