Η απάντηση των ξενοδόχων Ρεθύμνου στο παράπονο της νοσηλεύτριας

Ημερομηνία:

Άμεση ήταν η απάντηση της Ένωσης Ξενοδόχων Ρεθύμνου στο παράπονο που εξέφρασε μέσω του cretalive νοσηλεύτρια του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου σχετικά με την προσφορά δωρεάν τριημέρου.

Στην απάντηση που υπογράφουν ο πρόεδρος Μανωλης Τσακαλακης και το ΔΣ του Συλλόγου Ξενοδόχων Ν. Ρεθύμνης αναφέρεται:

“Ουδέποτε ζητήθηκαν χρήματα για μωρό 2 ετών, αντιθέτως η κυρία ενημερώθηκε ότι θα τοποθετηθεί στο δωμάτιο παρκοκρέββατο (babycoat), ώστε για δική της περισσότερη άνεση, να μην κοιμηθούν στο διπλό κρεβάτι 3 άτομα. Επίσης, ενημερώθηκε ότι γενικά το 4ο άτομο χρεώνεται έξτρα 40€ ανά ημέρα (όχι το μωρό) αλλά στη δική της περίπτωση δεν θα χρεωθεί κάτι. Σχετικά με τις ημερομηνίες που ζητήθηκαν, ενημερώνουμε ότι όπως αναφέρουμε και στη σχετική ανακοίνωση στην ιστοσελίδα μας, τηρείται αυστηρά σειρά προτεραιότητας στις αιτήσεις και να αναφέρουμε ότι τα δωμάτια που έχουν δοθεί έως τώρα από τα ξενοδοχεία του Ρεθύμνου είναι 125.

Τέλος, θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι ο Σύλλογος Ξενοδόχων Ν. Ρεθύμνης ως πρωτοπόρος αυτής της χορηγίας, ευχαριστεί για άλλη μια φορά όλους τους φίλους γιατρούς και νοσηλευτές και ότι η προσφορά των ξενοδόχων – μελών του Συλλόγου, αποτελεί την ελάχιστη αναγνώριση της προσπάθειας και των κόπων σας”.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας στη Δημόσια...

Η Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας είναι και πάλι...

Στο νοσοκομείο σε κατάσταση οξείας μέθης μια...

Στο νοσοκομείο σε κατάσταση οξείας μέθης μεταφέρθηκε το βράδυ...

Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας στη Δημόσια...

Η Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας είναι και πάλι...

Στο νοσοκομείο σε κατάσταση οξείας μέθης μια...

Στο νοσοκομείο σε κατάσταση οξείας μέθης μεταφέρθηκε το βράδυ...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Έμπρακτη στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων ζητάει η Ελένη Βατσινά

Κοινοβουλευτική παρέμβαση της βουλευτή Ηρακλείου ΠΑΣΟΚ και Τομεάρχη Μικρομεσαίας...

Δασικές πυρκαγιές: εκσυγχρονισμός και συμμετοχή των πολιτών

Σημαντικές διαπιστώσεις προέκυψαν από την πρώτη εσωτερική διαδικτυακή συζήτηση...