Απόφαση CAS: Πήρε πίσω τον βαθμό ο Ολυμπιακός

Δικαίωση για τον Ολυμπιακό στο CAS και τώρα άλλο πρωτάθλημα: Πήρε πίσω τον βαθμό από το ματς με τον Παναθηναϊκό.

Την επιστροφή του ενός βαθμού που η αθλητική δικαιοσύνη της χώρας αφαίρεσε από τον Ολυμπιακό για το ντέρμπι της 22ης του Οκτώβρη, με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, αποφάσισε το CAS.

Σύμφωνα με πληροφορίες το Αθλητικό Δικαστήριο της Λοζάνης έκανε εν μέρει δεκτή την προσφυγή των Ερυθρόλευκων σε βάρος της απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ. Διατήρησε λοιπόν τον «μηδενισμό» του για το ντέρμπι του πρώτου γύρου, δίνοντας το ματς στα χαρτιά στον Παναθηναϊκό.
Του επέστρεψε όμως τον επιπλέον βαθμό που του είχε αφαιρεθεί από την συγκομιδή του στο πρωτάθλημα.

Κάπως έτσι πλέον οι Ερυθρόλευκοι, τουλάχιστον έχουν ξανά στη συγκομιδή τους έναν βαθμό που κέρδισαν στο γήπεδο. Με την αξία τους. Βαθμό που τους στέλνει πλέον στο -4 από τον κορυφή της βαθμολογίας μια αγωνιστική πριν από την έναρξη των playoffs. Έναν βαθμό που τους φέρνει ακόμα πιο κοντά στην κορυφή της βαθμολογίας και ανατρέπει τα δεδομένα του πρωταθλήματος.

Επίσημη ανακοίνωση δεν υπάρχει ακόμη από το CAS, ούτε φυσικά το «σκεπτικό» της απόφασης. Οι πληροφορίες όμως αναφορικά με αυτή την εξέλιξη δεν αμφισβητούνται. Ο Ολυμπιακός που από την πρώτη στιγμή είπε πως δεν θα το βάλει κάτω και δεν θα αφήσει αυτή την ιστορία στην τύχη της, ουσιαστικά δικαιώθηκε. Και η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, εκτέθηκε…

Ο Ολυμπιακός ζήτησε την ανάκληση του παρατηρητή της ΔΕΑΒ από το ματς της Κυριακής

Τα σχόλια είναι κλειστά.