Χαμός σε γαμήλιο γλέντι στο Ηράκλειο – Τα έσπασαν κυριολεκτικά [Vid]

Οι εικόνες από το γαμήλιο γλέντι στα Μάλια της Κρήτης, κάνουν τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου και εκπλήσσουν. Ο γαμπρός χορεύει και δίπλα του, δεν σπάνε πιάτα όπως συνηθίζεται αλλά την ίδια την πίστα με ένα κομπρεσέρ, που συνδέθηκε στο ρεύμα.

Χαμός σε γαμήλιο γλέντι στο Ηράκλειο – Τα έσπασαν κυριολεκτικά

Μπροστά τους έχει ήδη σπάσει μια μεγάλη πήλινη γλάστρα, με τη μουσική που παίζεται να μπερδεύεται για ώρα με τον ήχο του κομπρεσέρ που συνεχίζει να σπάει τα πλακάκια της πίστας…

Πέντε 24ωρα μετά από αυτές τις σκηνές οι πρωταγωνιστές μιλούν στο Live News και εξηγούν όλα όσα έγιναν. Με τον γαμπρό να μας λέει πως πιάστηκε αδιάβαστος και τον τραγουδιστή που αναγκάστηκε να οπισθοχωρήσει όταν είδε τα δύσκολα να περιγράφει τις στιγμές που όπως λέει θα αργήσει να ξεχάσει…

«Με φωνάξανε να χορέψω και μου είχαν φέρει κομπρεσέρ. Φίλος μας ήταν. Περνούσαμε πολύ όμορφα και κάποια στιγμή, μου λέει έλα να χορέψεις, το παιδί με το κομπρεσέρ και πήγα στην πίστα και μόλις πήγα έφερε το κομπρεσέρ και έσπαγε τις πλάκες», δήλωσε στο LIVE NEWS ο γαμπρός.

Ο γάμος του ζευγαριού ήταν πολιτικός και έγινε το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής. Λίγες ώρες μετά οι νεόνυμφοι και οι καλεσμένοι τους, έδωσαν ραντεβού στο ξενοδοχείο της νύφης στα Μάλια, όπου τα πράγματα ξέφυγαν.

«Η νύφη ήταν μαθημένη γιατί το σόι μας και το δικό της σμίξανε και ήταν ένας χειρότερος από τον άλλον. Κράτησε τρία λεπτά σπάσανε ότι σπάσανε και μετά το γλέντι συνεχίστηκε κανονικά», πρόσθεσε ο τραγουδιστής.

Όπως μας λέει ο καλλιτέχνης, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που εμφανίστηκε κομπρεσέρ σε γαμήλιο γλέντι. Ήταν η πρώτη όμως που καταγράφηκε από κάμερες και κινητά τηλέφωνα. Η υλοποίηση μιας… υπόσχεσης που δόθηκε στον γαμπρό, παραμονές του γάμου.

«Τους απειλούσε όλο τον καιρό, στο γάμο θα δεις; Τι θα σου κάνω,θα μπω με το κομπρεσέρ, όχι φοβάσαι, όχι θα μπω. Συνειδητοποιούμε ότι έχουν αρχίσει και σπάνε το ξενοδοχείο της νύφης», πρόσθεσε ο τραγουδιστής.

Η νύφη και οι υπόλοιποι καλεσμένοι παρακολουθούν από τα τραπέζια τους. Το σπάσιμο της πίστας συνεχίζεται για τρία λεπτά και το γλέντι όπως μας λέει ο γαμπρός δείχνει να φουντώνει.

«Δεν υπάρχει ούτε μια γλάστρα, αυτά που είδατε εσείς δεν είναι τίποτα, πιο μπροστά ήτανε άλλα πιο πολλά, άλλα τα είχαν μαζέψει»,

Στα social media οι εικόνες έδωσαν τροφή για σχόλια. Πολλοί θυμήθηκαν την ταινία όλα είναι δρόμος και συγκεκριμένα τη χαρακτηριστική σκηνή με την ατάκα Ηλία ρίχτ’ το, όπου ο πρωταγωνιστής γκρεμίζει το κέντρο διασκέδασης για να γλεντήσει.

Και άλλοι τις εικόνες που εκτυλίχθηκαν στη Λάρισα πριν από ένα χρόνο, με την ίδια μουσική υπόκρουση, κατά τη διάρκεια κατεδάφισης ιστορικού οίκου ανοχής…

Σε κάθε περίπτωση οι εικόνες από το ξενοδοχείο στα Μάλια έγιναν αρχικά viral στο tiktok και από εκεί ξεκίνησαν το ταξίδι τους στα υπόλοιπα μέσα κοινωνικής δικτύωσης…

«Την άλλη μέρα το πρωί ήρθε ένα φορτηγάκι και φόρτωσε όλα τα μπάζα που ήταν σωρός. Δεν υπήρχε πιάτου την άλλη μέρα να φάμε. Δεν υπήρχαν γλάστρες. Ήταν πολύ.. Ότι μπορούσαν να σπάσουν το σπάσανε», τόνισε ο γαμπρός.

«Ήτανε μεσημεριανός ο γάμος. Αρχίσαμε από τις δύο γ ώρα και δώδεκα η ώρα μας σταμάτησε η αστυνομία», σημείωσε ο τραγουδιστής.

Οι νεόνυμφοι ευελπιστούν αυτές οι εικόνες να φέρουν γούρι στη νέα του ζωή, όπως άλλωστε τους εύχονται τις τελευταίες μέρες οι συγγενείς και οι φίλοι τους.

«Ήτανε απίστευτη βραδιά. Υπήρχε πολύ κέφι», δήλωσε ο τραγουδιστής της βραδιάς Μιχάλης Χαρκιωλάκης.

Τα σχόλια είναι κλειστά.