Χανιά : Εθιμοτυπική επίσκεψη του Πρέσβη του Καναδά στον Δήμαρχο Χανίων , Π. Σημανδηράκη

Ημερομηνία:

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Δήμαρχο Χανίων, Παναγιώτη Σημανδηράκη, πραγματοποίησε σήμερα, Δευτέρα 11/11/2019, ο Πρέσβης του Καναδά στην Ελλάδα, Mark Allen, ο οποίος βρίσκεται στα Χανιά για την ετήσια τελετή Mνήμης του πολέμου που πραγματοποιήθηκε χθες στο Συμμαχικό Νεκροταφείο του Βλητέ.

Στο πλαίσιο της συνάντησης, στην οποία παρευρέθηκε ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Τάσος Αλόγλου καθώς και ο Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας και Δημοτικής Περιουσίας, Νίκος Χαζιράκης συζητήθηκαν οι προτεραιότητες και οι στόχοι του Δήμου Χανίων καθώς και οι προκλήσεις που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι δυο χώρες με ζητήματα όπως το προσφυγικό.

Επισημαίνεται ότι η χώρα μας και ο Καναδάς διατηρούν πλήρεις διπλωματικές σχέσεις και λειτουργούν Πρεσβείες των δύο χωρών, στην Οττάβα και στην Αθήνα αντίστοιχα.

Με την ολοκλήρωση της συνάντησης ο Δήμαρχος Χανίων προσέφερε στoν Πρέσβη του Καναδά το συλλεκτικό φωτογραφικό λεύκωμα του Δήμου Χανίων: “Χανιά – Ταξίδι στο Όνειρο”καθώς και τη βιογραφία του Ελευθερίου Βενιζέλου με τίτλο: “Eleftherios Venizelos: A story of an adventurous life”, ενώ ο Πρέσβης με την σειρά του προσέφερε στον Δήμαρχο ένα συμβολικό δώρο από την χώρα του.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Επίσκεψη της Υφυπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου κ....

Η Υφυπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, κ. Σέβη Βολουδάκη, επισκέφθηκε...

Χανιά: Παραδόθηκε ο δράστης της εν ψυχρώ...

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ο δράστης της δολοφονίας...

Επίσκεψη της Υφυπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου κ....

Η Υφυπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, κ. Σέβη Βολουδάκη, επισκέφθηκε...

Χανιά: Παραδόθηκε ο δράστης της εν ψυχρώ...

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ο δράστης της δολοφονίας...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Κρήτη: Θα ξεπεράσουν τα 7 δισ. ευρώ οι τουριστικές εισπράξεις

Βρισκόμαστε στην τελευταία εβδομάδα του Οκτώβρη και τα ξενοδοχεία...

Τέλος οι φορολογικές δηλώσεις όπως τις ξέραμε: Τι αλλάζει

Το μόνο που θα έχει να κάνει ο φορολογούμενος...

Πέθανε ο πρώην Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Λάμπης Νικολάου

Υπήρξε μια από τις σημαντικότερες προσωπικότητες του ελληνικού αθλητισμού...

Κληρονομιά με χρέη: Τι αλλάζει και πώς θα προστατεύονται οι κληρονόμοι

Η υπερχρεωμένη κληρονομία αποτελεί εδώ και χρόνια ένα από...