Χανιά:Με επιτυχία η εκδήλωση για ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο

Ημερομηνία:

Ο Αντιπεριφερειάρχης Κρήτης Μεταφορών και Επικοινωνιών, κ. Κωνσταντίνος Γύπαρης, συμμετείχε στην ημερίδα με θέμα «Ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο», που συνδιοργάνωσαν η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων και η Ιερά Μητρόπολις Κυδωνίας και Αποκορώνου, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας, στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων.

Στην Ημερίδα συμμετείχαν εξαίρετοι ομιλητές. Η κ. Αργυρώ Παρδαλάκη, συνιδρύτρια και υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων της Δομής Επαγρύπνησης της Ιεράς Μητροπόλεως Κυδωνίας και Αποκορώνου, ο κ. Γεώργιος Νάκος Ψυχολόγος και Αξιωματικός της Διεύθυνσης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και ο κ. Χαράλαμπος Καρράς Αξιωματικός της ίδιας Διεύθυνσης. Όλοι ανεξαιρέτως τόνισαν τη σημαντικότητα του θέματος, καθώς στην εποχή μας τα παιδιά αποκτούν από πολύ μικρή ηλικία πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Από την πλευρά του, ο κ. Γύπαρης τόνισε την αναγκαιότητα μιας συστηματικής ενημέρωσης για γονείς και εκπαιδευτικούς που, όπως είναι φυσικό, έρχονται καθημερινά αντιμέτωποι με το πρόβλημα, στο σπίτι και στο σχολείο. Ευχαρίστησε όλους τους συμμετέχοντες και ιδιαίτερα την Εκκλησία Κρήτης, η οποία, με τις εξαιρετικές δομές που διαθέτει, αναλαμβάνει πρωτοβουλίες και υλοποιεί δράσεις που ενημερώνουν και ευαισθητοποιούν το κοινωνικό σύνολο όσο αφορά στα προβλήματα που αντιμετωπίζει. Υπογράμμισε τέλος, ότι η Περιφέρεια Κρήτης θα είναι πάντα αρωγός σε κάθε τέτοια πρωτοβουλία και δράση.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Χανιά:Δημόσια συζήτηση για τη βιοποικιλότητα, τις ανανεώσιμες...

ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΟΙΝΟ Επανενώνοντας τον Άνθρωπο με τη...

Δήμος Πλατανιά:Έκδοση ψηφίσματος για την καταδίκη των...

Με αφορμή τις συνεχιζόμενες στρατιωτικές επιθέσεις του Ισραήλ σε...

Χανιά:Δημόσια συζήτηση για τη βιοποικιλότητα, τις ανανεώσιμες...

ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΟΙΝΟ Επανενώνοντας τον Άνθρωπο με τη...

Δήμος Πλατανιά:Έκδοση ψηφίσματος για την καταδίκη των...

Με αφορμή τις συνεχιζόμενες στρατιωτικές επιθέσεις του Ισραήλ σε...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Το Πατριαρχικό μήνυμα επί της Εορτής της Ινδίκτου

ΣΕΠΤΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟΝ ΜΗΝΥΜΑ ΕΠΙ ΤΗ ΕΟΡΤΗ ΤΗΣ ΙΝΔΙΚΤΟΥ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 2025 †...

Ηράκλειο:Το ευχαριστώ του Βενιζέλειου Νοσοκομείου για τη νέα δωρεά οργάνων

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε σήμερα Πέμπτη 28 Αυγούστου 2025...