Χανιά: «Μπαμπά πνίγομαι» – Δόκιμος αστυφύλακας παρασύρθηκε από χείμαρρο

Ημερομηνία:

Από τύχη γλίτωσε ένας 18χρονος δόκιμος αστυφύλακας, που παρασύρθηκε από χείμαρρο τα ξημερώματα.

Ο νεαρός υπηρετεί στο αεροδρόμιο Χανίων και γύρω στις 5:30 τα ξημερώματα της Παρασκευής, την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη η κακοκαιρία που έπληξε την πόλη, κατευθυνόταν προς το αεροδρόμιο για να αναλάβει υπηρεσία.

Όπως περιγράφει ο πατέρας του 18χρονου στο Flashnews.gr, την ώρα που ο γιος του επιχείρησε να στρίψει αριστερά, έξω από τον χώρο του αεροδρομίου, προκειμένου να σταθμεύσει το όχημά του σε ιδιωτικό πάρκινγκ, το όχημά του παρασύρθηκε σε χείμαρρο.

«Μπαμπά πνίγομαι» – Το τηλεφώνημα στον πατέρα του

Έχοντας χάσει πλήρως τον έλεγχο, παρασυρόταν μέσα στο αυτοκίνητό του από τον ορμητικό χείμαρρο με τα λασπόνερα να έχουν φτάσει σχεδόν μέχρι τον λαιμό του. Πανικοβλημένος ο 18χρονος και χωρίς να μπορεί να κάνει τίποτα για να σωθεί από τη μανία των ορμητικών νερών, πρόλαβε μόνο να πάρει στο τηλέφωνο τον πατέρα του λέγοντάς του: «Μπαμπά πνίγομαι, βοήθεια».

Όπως λέει στο κρητικό σάιτ ο πατέρας, «ήταν τέτοιος ο θόρυβος και η επικοινωνία που δεν μπορούσα να καταλάβω πού είναι. Τα νερά είχαν φτάσει σχεδόν μέχρι το λαιμό του παιδιού μου».

Το αυτοκίνητο του 18χρονου παρασύρθηκε 300 μέτρα μακριά με μια σιδερένια γέφυρα να βάζει τέλος στην ανεξέλεγκτη πορεία του οχήματος.

Ο ίδιος κατάφερε να ανέβει πάνω στην οροφή του αυτοκινήτου περιμένοντας να φτάσει η βοήθεια και έτσι σώθηκε.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Τιμητική εκδήλωση του Δήμου Χανίων για τον...

Στις 2/08 στην Πλατεία 1866 Ο Δήμος Χανίων διοργανώνει εκδήλωση...

Χανιά:Παράδοση σε χρήση της παράκαμψης Τοπολίων

Στ. Αρναουτάκης: «το μεγαλύτερο έργο στο επαρχιακό οδικό δίκτυο...

Τιμητική εκδήλωση του Δήμου Χανίων για τον...

Στις 2/08 στην Πλατεία 1866 Ο Δήμος Χανίων διοργανώνει εκδήλωση...

Χανιά:Παράδοση σε χρήση της παράκαμψης Τοπολίων

Στ. Αρναουτάκης: «το μεγαλύτερο έργο στο επαρχιακό οδικό δίκτυο...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Αρκαλοχώρι: αστυνομικοί έσωσαν 78χρονο – Απέτρεψαν τον θάνατό του

Παραβίασαν την πόρτα του σπιτιού και βρήκαν τον 78χρονο...

Τιμητική εκδήλωση του Δήμου Χανίων για τον Καπετάν Ιάκωβο Κουμή

Στις 2/08 στην Πλατεία 1866 Ο Δήμος Χανίων διοργανώνει εκδήλωση...

Συλλογικές συμβάσεις εργασίας: Που συμφωνούν και που διαφωνούν οι κοινωνικοί εταίροι

Στο δεύτερο γύρο εισέρχεται ο κοινωνικός διάλογος – Γραπτές...