Χανιά:Ολοκληρώθηκαν οι βραδιές κλασικής μουσικής στον Δήμο Πλατανιά”

Ημερομηνία:

Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι βραδιές κλασικής μουσικής, που διοργάνωσε ο Δήμος Πλατανιά, σε συνεργασία με τους Τοπικούς Φορείς, στην ενδοχώρα του.
Την Τετάρτη 14 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε η δεύτερη βραδιά, στα Μεσκλά Κυδωνίας της ΔΕ Μουσούρων, στην πηγή των Νικολιανών, έπειτα από αυτή στον Ι.Ν Αγίου Στεφάνου Δρακόνας Κολυμπαρίου. Το μουσικό σχήμα Ολλανδών καλλιτεχνών, Classical Cruise Quintet ερμήνευσε έργα των Μπαχ, Μότσαρτ, Σοπέν, Στράους και άλλων συνθετών ενώ ακούστηκαν και διασκευές ελληνικών τραγουδιών.

Την εκδήλωση προλόγισε η εικαστικός κ. Ελένη Μανωλαράκη ενώ η ομάδα ριζίτικου του ΛΟΧ καλωσόρισε καλλιτέχνες και κοινό με απόδοση ριζίτικου. Ο Δήμαρχος Πλατανιά κ. Γιάννης Μαλανδράκης στον χαιρετισμό του ευχαρίστησε τους μουσικούς του σχήματος για την ευκαιρία που έδωσαν σε δημότες κι επισκέπτες της ενδοχώρας να απολαύσουν κλασική μουσική και τους προσέφερε αναμνηστικά δώρα. Η αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Ασπασία Λουπάκη δήλωσε: «Ζήσαμε δυο μαγευτικές βραδιές σε ένα μουσικό αντάμωμα Ανατολής και Δύσης με φόντο την ομορφιά της Κρητικής γης και των μοναδικών τοπίων που υπάρχουν στο Δήμο Πλατανιά. Ευχαριστούμε τους καλλιτέχνες κι όλους όσους συνέβαλλαν να γίνουν πράξη οι δυο εκδηλώσεις…». Στην εκδήλωση παρέστησαν επίσης ο Αντιδήμαρχος Πλατανιά κ. Στέλιος Δημητρογιαννάκης, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΒΑ κ. Ευτύχης Μαυρογένης, ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος κ Μανούσος Βουλγαράκης, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Μεσκλών κ. Στράτος Μπριτζολάκης, κάτοικοι και επισκέπτες της ευρύτερης περιοχής.

Η είσοδος στις παραπάνω εκδηλώσεις ήταν δωρεάν για το κοινό, στο οποίο προσφέρθηκε οίνος, χορηγίας οινοποιείων του Δήμου Πλατανιά και ένα μικρο κέρασμα από το Δήμο και το πολιτιστικό σύλλογο, ενώ οι δράσεις καλύφθηκαν υγειονομικά από το Περιφερειακό Τμήμα Κισσάμου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού , το οποίο ο Δήμος Πλατανιά ευχαριστεί θερμά για την παρουσία του.

Τηρήθηκε το ισχύον υγειονομικό πρωτόκολλο και τα απαραίτητα μέτρα προστασίας κατά του ιού COVID 19.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Χανιά:13ο Φεστιβάλ Ενταξιακής Κουλτούρας

Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου – ΧΑΝΙΑ Καλλιτεχνική Έναρξη Ενετικό Λιμάνι Χανίων –...

Χανιά:Υπόμνημα Αντιπεριφερειάρχη σχετικό με την αποδέσμευση του...

ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΗ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟΥ-ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΑΓΥΙΑΣ ΩΣ ΧΩΡΟΣ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ...

Χανιά:13ο Φεστιβάλ Ενταξιακής Κουλτούρας

Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου – ΧΑΝΙΑ Καλλιτεχνική Έναρξη Ενετικό Λιμάνι Χανίων –...

Χανιά:Υπόμνημα Αντιπεριφερειάρχη σχετικό με την αποδέσμευση του...

ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΗ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟΥ-ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΑΓΥΙΑΣ ΩΣ ΧΩΡΟΣ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

ΠΑΓΝΗ: «Έπεσαν» οι υπογραφές για την επέκταση της ψυχιατρικής κλινικής

Σύμβαση προϋπολογισμού 1,18 εκ. ευρώ για επέκταση ψυχιατρικής κλινικής...

Γιατί παρουσιάζουν «έκρηξη» οι αγχώδεις διαταραχές και η κατάθλιψη στην Κρήτη

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και η συνεχής συνδεσιμότητα έχουν...