Χανιά:Συλλυπητήρια μηνύματα από τον Δήμαρχο και το Αντιπεριφερειάρχη για τον θάνατο του Χάρη Καρατζά

Συλλυπητήριο μήνυμα Δημάρχου Χανίων, Παναγιώτη Σημανδηράκη για την απώλεια του πρώην Υπουργού και βουλευτή Χανίων, Χάρη Καρατζά

Ο Δήμος Χανίων εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του για την απώλεια του πρώην Υπουργού και βουλευτή Χανίων, Χάρη Καρατζά.
Ο Χάρης Καρατζάς υπήρξε υπέρμαχος της Δημοκρατίας και πρωτοστάτησε στην υπεράσπιση των συμφερόντων του Νόμου Χανίων στην κεντρική πολιτική σκηνή, από τις θέσεις ευθύνης που πέρασε.
Ανήκει σε εκείνους τους πολιτικούς που ταυτίστηκαν με την μεταπολιτευτική πορεία του κράτους, με πλούσια και πολυσχιδή προσφορά σε πολλά επίπεδα και της τοπικής κοινωνίας των Χανίων.
Το σύνολο του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων, εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

Συλλυπητήριο μήνυμα
του Αντιπεριφερειάρχη Χανίων, Νικόλαου Καλογερή,
για την απώλεια του Χάρη Καρατζά

O Αντιπεριφερειάρχης Χανίων, κ. Νίκος Καλογερής, απευθύνει τα θερμά συλλυπητήριά του στην οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος Χάρη Καρατζά, ο οποίος είχε πετυχημένη πολιτική πορεία τόσο στην κεντρική πολιτική σκηνή ως Βουλευτής και Υφυπουργός Παιδείας, όσο και στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Ο Χάρης Καρατζάς υπήρξε άνθρωπος της συναίνεσης και της συνεννόησης, ο οποίος διακρινόταν για την μετριοπάθεια και την αποτελεσματικότητά του.
Η απώλειά του είναι σημαντική για τον τόπο μας.

Θέμα “ Συλλυπητήριο μήνυμα Δημάρχου Πλατανιά κ. Ιωάννη Μαλανδράκη , για το θάνατο του Χάρη Καρατζά ”

Ο Δήμαρχος Πλατανιά κος Ιωάννης Μαλανδράκης, στο άκουσμα της θλιβερής είδησης του θανάτου του πολιτικού Χάρη Καρατζά, εκφράζει τη θλίψη του και αναφέρει σχετικά :
«…Ο Χάρης Καρατζάς υπήρξε ένας πολιτικός με σημαντική προσφορά στην κεντρική πολιτική σκηνή του τόπου μας. Η επίλυση των προβλημάτων, αλλά και η προάσπιση των συμφερόντων του Τόπου μας, ήταν προτεραιότητα του, από τις θέσεις του Βουλευτή και Υφυπουργού Παιδείας που υπηρέτησε με συνέπεια.
Υπήρξε ένας ευγενής πολιτικός, που διακρινόταν για τη μετριοπαθή προσέγγιση των αντιπάλων του, αλλά και την αποτελεσματική προσφορά στον τόπο μας. Οι άνθρωποι του τόπου καταγωγής του, όπου η πάτρια γη ετοιμάζεται να τον “ υποδεχθεί” , αισθάνονται περήφανοι για το ήθος και την αξιοπρέπεια, που τον ακολούθησε σε όλο του τον πολιτικό βίο…”

Εκφράζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήρια μας, προς την οικογένεια και τους οικείους του .

Τα σχόλια είναι κλειστά, αλλά Trackbacks και Pingbacks είναι ανοιχτά.