Χανιά:Συνάντηση του νέου ΔΣ της Ένωσης Ξενοδόχων Χανίων με τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων

Ημερομηνία:

Τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων, κ. Νίκο Καλογερή, επισκέφτηκε σήμερα, Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2021, μετά τις πρόσφατες εκλογές της Ένωσης Ξενοδόχων Νομού Χανίων και τον καθορισμό του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, ο Πρόεδρος της Ένωσης, κ. Μανόλης Γιαννούλης, συνοδευόμενος από Εκπροσώπους του Διοικητικού Συμβουλίου, τον Αντιπρόεδρο, κο Εμμανουήλ Σταματάκη και τον Γραμματέα, κ. Κυριάκο Παπαδάκη.

Ο Αντιπεριφερειάρχης τους συνεχάρη για την πολύ τιμητική επανεκλογή τους από τα μέλη της Ένωσης, γεγονός που επιβραβεύει το έργο τους τα τελευταία χρόνια στην ανάπτυξη και αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος στα Χανιά και στην επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι ξενοδόχοι μέλη της Ένωσης.
Στη συνέχεια ο κ. Καλογερής ενημέρωσε για τα έργα υποδομής που πραγματοποιούνται και σχεδιάζονται από την Περιφέρεια Κρήτης / Περιφερειακή Ενότητα Χανίων τα οποία στο σύνολό τους θα συμβάλλουν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών και των επισκεπτών.

Ακολούθησε αποτίμηση της τουριστικής σεζόν για το 2021, ενώ έγιναν εκτιμήσεις για την πορεία του τουρισμού για το έτος 2022.

Συζητήθηκαν τέλος ζητήματα δραστηριοτήτων προώθησης του τουριστικού προϊόντος για το νομό Χανίων και υποστήριξης της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Χανίων από την Περιφέρεια Κρήτης σε αυτό τον τομέα.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Το Επιμελητήριο Χανίων στην 90η Δ.Ε.Θ.

Πρότεινε τη Δημιουργία «Ευρωπαϊκού Αγροδιατροφικού Ταμείου Εγγυημένης Αξίας» για...

Χανιά:Έκτακτες κυκλοφοριακές λόγω κατασκευής τοιχίου αντιστήριξης στο...

Ανακοινώνεται, με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων, η λήψη...

Το Επιμελητήριο Χανίων στην 90η Δ.Ε.Θ.

Πρότεινε τη Δημιουργία «Ευρωπαϊκού Αγροδιατροφικού Ταμείου Εγγυημένης Αξίας» για...

Χανιά:Έκτακτες κυκλοφοριακές λόγω κατασκευής τοιχίου αντιστήριξης στο...

Ανακοινώνεται, με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων, η λήψη...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Το «καλάθι» Μητσοτάκη στη ΔΕΘ 2026: Ποιοι κερδίζουν και πότε – Όλος ο χάρτης των πληρωμών

Μειώσεις τεκμηρίων και προκαταβολής φόρου, κατώτατος στα 1.000 ευρώ,...

Μάρω Κοντού: Η περιουσία που άφησε πίσω της – Ποιος κληρονόμησε το ρετιρέ στο Κουκάκι

Μια από τις γυναίκες που άφησαν ανεξίτηλο αποτύπωμα στο...

Τελικά, η μακροζωία είναι κληρονομική; Ίσως ναι, δείχνει νεότερη μελέτη

Νέα έρευνα αποτυπώνει πως τα παιδιά των αιωνόβιων είχαν...

Γλυπτά του Παρθενώνα: Γιατί ο επαναπατρισμός δεν περνάει από την Μπαγέ

Πώς τοποθετούνται ελληνικές και διεθνείς πηγές στη συζήτηση που...