Χανιά:Ξεκίνησαν οι εργασίες κατασκευής της νέας γέφυρας του ποταμού Κερίτη, στον Αλικιανό του Δήμου Πλατανιά

Ημερομηνία:

Μετά την ολοκλήρωση, το προηγούμενο διάστημα, των απαραίτητων μελετών και εγκρίσεων, καθώς και των διαγωνιστικών διαδικασιών από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, έγινε η εγκατάσταση του εργολάβου για την κατασκευή της νέας γέφυρας στον Κερίτη, στην περιοχή του Αλικιανού.
Πραγματοποιούνται επίσης μια σειρά διερευνητικών γεωτρήσεων, για την οριστική μελέτη , ενώ ξεκίνησαν οι χωματουργικές εργασίες στην κοίτη του ποταμού για την κατασκευής της νέας γέφυρας
Μπαίνει έτσι στην τελική ευθεία, ένα έργο πνοής για την ενδοχώρα του Δήμου Πλατανιά και του Νομού Χανίων γενικότερα, έπειτα από την απαίτηση του Δήμου Πλατανιά για κατασκευή της νέας γέφυρας και την ικανοποίηση του αιτήματός του. Όπως ανέφερε ο Δήμαρχος Πλατανιά κ. Γιάννης Μαλανδράκης, “..η κατασκευή της νέας γέφυρας γίνεται μετά από την υπογραφή τριμερούς προγραμματικής σύμβασης με το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών και την Περιφέρεια Κρήτης. Παράλληλα, όλο το προηγούμενο διάστημα, ο Δήμος Πλατανιά, με συνεχή επικοινωνία με το αρμόδιο Υπουργείο και το γραφείο μελετών και την υποστήριξη του έργου των μελετητών, πέτυχε τη συντόμευση των απαραίτητων εγκρίσεων και μελετών, ενώ υπήρξε καθοριστική και η υποστήριξη του έργου από το αρμόδιο Υπουργείο και τη βουλευτή Χανίων κ. Ντόρα Μπακογιάννη, για την χρηματοδότηση της κατασκευής της..”

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

ΣΕΠΕ Χανίων : Κινητοποίηση εκπαιδευτικών και γονέων...

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι Το ΔΣ του ΣΕΠΕ Χανίων με αγανάκτηση επανέρχεται...

Ενημέρωση για την Προσωρινή Αναστολή Λειτουργίας ...

Το Επιμελητήριο Χανίων ενημερώνει τα μέλη του, ότι η...

ΣΕΠΕ Χανίων : Κινητοποίηση εκπαιδευτικών και γονέων...

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι Το ΔΣ του ΣΕΠΕ Χανίων με αγανάκτηση επανέρχεται...

Ενημέρωση για την Προσωρινή Αναστολή Λειτουργίας ...

Το Επιμελητήριο Χανίων ενημερώνει τα μέλη του, ότι η...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Κρήτη:Συνάντηση Φωτιά του Γρηγόρη Αρναούτογλου με τον Μάρκο Σμυρνάκη

Παράδοση, δημιουργία και το μήνυμα της ανακύκλωσης στο επίκεντρο...

Διπλή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ηρακλείου την Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2025

Ειδική Δημόσια Συνεδρίαση Λογοδοσίας της Δημοτικής Αρχής και Τακτική...