Χάρης Μαμουλάκης: Εκτός πραγματικότητας ο κ. Θεοχάρης

Ημερομηνία:

Με αφορμή την επίσκεψη στο Ηράκλειο και τις δημόσιες τοποθετήσεις του Υπουργού Τουρισμού κ. Χ. Θεοχάρη, ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ν. Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

«Οι ξενοδοχοϋπάλληλοι, οι ξεναγοί, οι οδηγοί, οι ξενοδόχοι και οι ιδιοκτήτες καταλυμάτων, οι τουριστικοί πράκτορες και οι ιδιοκτήτες τουριστικών επιχειρήσεων, όλοι οι επαγγελματίες του τουρισμού, το σύνολο των φορέων και των ανθρώπων που ασχολούνται με τον κλάδο έμμεσα ή άμεσα, βρίσκονται σε απόγνωση. Ο κ. Θεοχάρης, αντί να φροντίσει να διορθωθούν τα επαναλαμβανόμενα λάθη του, που πλήττουν τη βαριά βιομηχανία της χώρας μας με τραγικό αντίκτυπο σε εργαζομένους, επαγγελματίες και επιχειρήσεις, περιορίζεται σε περιοδείες ανά την Ελλάδα, αυτό-χειροκροτούμενος για τα «κατορθώματά» του.

Προφανώς και αδυνατεί να αντιληφθεί ότι με τις 3ήμερες διακοπές του στην Κρήτη, ξένοι επισκέπτες δεν προσελκύονται. Ότι με διαφημίσεις με κλεμμένα σλόγκαν και Πρωθυπουργικά ηλιοβασιλέματα, δουλειά δεν γίνεται. Ότι με πρόχειρες κινήσεις στο παρά πέντε, όπως αυτή για την Φόρμα Εντοπισμού Επιβατών που μας εξέθεσε διεθνώς με την περιβόητη ιστοσελίδα που υπολειτουργεί, μόνο ακυρώσεις επιτυγχάνονται.

Ο κ. Υπουργός βρίσκεται εκτός πραγματικότητας. Ευθύνη όμως για όλα αυτά, έχει και ο κ. Μητσοτάκης, που επίσης ζει σε ένα παράλληλο σύμπαν όπου όλα βαίνουν καλώς στην οικονομία, στην εργασία, στην κοινωνία. Τους καλούμε να επιστρέψουν στην πραγματικότητα και να δώσουν λύσεις στα προβλήματα της κοινωνίας. Αν δεν γνωρίζουν τον τρόπο, ας συμβουλευτούν τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ. Το επικαιροποιημένο πρόγραμμα Μένουμε Όρθιοι, είναι στη διάθεσή τους».

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Παπούρα: Ωμή και άμεση κυβερνητική παρέμβαση καταγγέλλουν...

Σκληρή ανακοίνωση του ΣΕΑ για την κάθοδο του πρωθυπουργού...

Διακοπές ρεύματος: Δείτε πότε και πού θα...

Για εργασίες στο δίκτυο της ΔΕΗ. Αρκετές αναμένεται να είναι...

Παπούρα: Ωμή και άμεση κυβερνητική παρέμβαση καταγγέλλουν...

Σκληρή ανακοίνωση του ΣΕΑ για την κάθοδο του πρωθυπουργού...

Διακοπές ρεύματος: Δείτε πότε και πού θα...

Για εργασίες στο δίκτυο της ΔΕΗ. Αρκετές αναμένεται να είναι...
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Τι προβλέπει το Σχέδιο Νόμου για την επιστολική ψήφο και την εκλογική περιφέρεια Απόδημου Ελληνισμού

Για να εφαρμοστούν οι ρυθμίσεις του στις επόμενες βουλευτικές...

Παπούρα: Ωμή και άμεση κυβερνητική παρέμβαση καταγγέλλουν οι αρχαιολόγοι

Σκληρή ανακοίνωση του ΣΕΑ για την κάθοδο του πρωθυπουργού...

Νέα Πέραμος: Τραύματα από πυροβόλο όπλο φέρει η σορός του άνδρα που εντοπίστηκε σε ρέμα

Εκτιμάται πως ανήκει σε 27χρονο αγνοούμενο. Ένα θρίλερ βρίσκεται σε...

Έρχεται απεργία και κινητοποιήσεις σε όλη τη χώρα για το δυστύχημα στη «Βιολάντα»

Στην Αθήνα, η απεργιακή συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στις 10:00...