«Χορεύοντας για την Ηλιαχτίδα»: Μια βραδιά χορού, μουσικής και προσφοράς, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης

Ημερομηνία:

Μια ξεχωριστή μουσικοχορευτική βραδιά αφιερωμένη στην αλληλεγγύη και την κοινωνική προσφορά παρουσιάζουν οι Σχολές Κρητικών Χορών Μαυρόκωστα, διοργανώνοντας για ακόμη μία χρονιά τη φιλανθρωπική εκδήλωση «Χορεύοντας για την Ηλιαχτίδα», με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 26 Ιουλίου 2026, στις 21:00, στο Κηποθέατρο «Νίκος Καζαντζάκης», με στόχο την ενίσχυση του πολύτιμου έργου του Παγκρήτιου Συλλόγου Γονέων και Φίλων Παιδιών με Νεοπλασία «Ηλιαχτίδα», ο οποίος εδώ και χρόνια στέκεται δίπλα στα παιδιά που δίνουν τη δική τους μάχη και στις οικογένειές τους.

Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει μια μοναδική παράσταση γεμάτη κρητική μουσική, χορό και παράδοση, με τη συμμετοχή του μουσικού συγκροτήματος του Νικόλα Καράτζη και μικρών και μεγάλων χορευτών/τριών των Σχολών Κρητικών Χορών Μαυρόκωστα, οι οποίοι/οποίες θα ενώσουν τις δυνάμεις τους σε μια βραδιά όπου ο πολιτισμός συναντά την προσφορά. Την εκδήλωση παρουσιάζει η Κατερίνα Σπιθούρη.

Η είσοδος είναι ελεύθερη. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα υπάρχει κουμπαράς οικονομικής ενίσχυσης, ώστε όσοι επιθυμούν να μπορούν, με προαιρετική συνεισφορά, να στηρίξουν το σημαντικό έργο της «Ηλιαχτίδας».

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Η Κρήτη διαμορφώνει τις προτεραιότητές της για...

Με τη συμμετοχή εκπροσώπων του πρωτογενούς τομέα, παραγωγικών και...

Εγκαινιάστηκε η ανανεωμένη έκθεση του Μουσείου Φυσικής...

Παρουσία του Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Σταύρου Παπασταύρου,...

Η Κρήτη διαμορφώνει τις προτεραιότητές της για...

Με τη συμμετοχή εκπροσώπων του πρωτογενούς τομέα, παραγωγικών και...

Εγκαινιάστηκε η ανανεωμένη έκθεση του Μουσείου Φυσικής...

Παρουσία του Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Σταύρου Παπασταύρου,...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

ΟΣΔΕ 2026: Αλλάζουν τα δεδομένα για τους αγρότες – Τι ισχύει με το Μητρώο Αγροτών

Χωρίς να απαιτείται προηγούμενη εγγραφή στο Μητρώο Αγροτών και...

Προσβάσιμος τουρισμός στην πράξη: Τι χρειάζεται να αλλάξει για τα άτομα με αναπηρία

Η προσβασιμότητα στον τουρισμό αποτελεί βασική προϋπόθεση για όλους...

Τώρα θέλουν εκλογές αργότερα

Μπροστά σε έναν δύσκολο χειμώνα, υπουργοί, βουλευτές και στελέχη...