«Δεν είχα γάλα να το ταΐσω» – Συγκλονίζει η μητέρα που εγκατέλειψε το βρέφος στην Ξάνθη

Ημερομηνία:

Ξετυλίγεται το κουβάρι της υπόθεσης με το νεογέννητο που βρέθηκε δήθεν εγκαταλελειμμένο στην Ξάνθη
Τους λόγους που την οδήγησαν να εγκαταλείψει το λίγων ωρών βρέφος της αποκάλυψε μία μητέρα στην Ξάνθη, όταν οι Αρχές άρχισαν να ξετυλίγουν το κουβάρι της υπόθεσης.

Ειδικότερα, ένας άνδρας εμφανίστηκε το μεσημέρι του Σαββάτου σε νοσοκομείο της Ξάνθης, λέγοντας ότι βρήκε ένα βρέφος εγκαταλελειμμένο στον δρόμο. Όμως, οι αστυνομικοί που ασχολήθηκαν με την υπόθεση, κατάλαβαν άμεσα ότι κάτι άλλο συνέβαινε.

Αφότου το μωρό εξετάστηκε και βρέθηκε καλά στην υγεία του, η μητέρα εμφανίστηκε σήμερα στο τμήμα Αβδήρων και αποκάλυψε την αλήθεια.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλείται η ΕΡΤ, η 27χρονη μητέρα φέρεται να υποστήριξε πως δεν γνώριζε κανείς για την εγκυμοσύνη της με, με αποτέλεσμα να πανικοβληθεί μόλις έφερε στον κόσμο το αγοράκι της.

«Γέννησα στις 10 το πρωί της Παρασκευής μόνη μου, ενώ ήμουν στο σπίτι της γιαγιάς μου. Δεν γνώριζε κανείς για την εγκυμοσύνη. Δεν είχα γάλα να το ταΐσω. Πανικοβλήθηκα» φέρεται να είπε η νεαρή.

Η μητέρα τηλεφώνησε στον αδερφό της και του είπε ότι βρήκε ένα μωρό έξω από το σπίτι
Στη συνέχεια, σύμφωνα με πληροφορίες, ανέφερε ότι στις 00.30- σχεδόν 14 ώρες μετά τη γέννηση του- τηλεφώνησε στον αδερφό της, λέγοντάς του ότι βρήκε ένα μωρό έξω από το σπίτι της γιαγιά τους.

Οι αστυνομικοί άκουσαν με πολύ προσοχή όσα του περιέγραψε η 27χρονη και στη συνέχεια ενημέρωσαν την αντιεισαγγελέα πρωτοδικών Ξάνθης. Με εντολή της εισαγγελίας δεν συνελήφθη.

Ωστόσο με συνδρομή αστυνομικών του τμήματος ασφαλείας Ξάνθης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της πόλης τόσο για να υποβληθεί σε εξετάσεις όσο και για να πάρει πίσω το μωρό.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η προανάκριση ενώ παραγγέλθηκε γυναικολογική και ψυχιατρική εξέταση για την 27χρονη.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Φθηνότερα από πέρυσι πετρέλαιο θέρμανσης και βενζίνη...

Θετικά μηνύματα για τους καταναλωτές στην έναρξη της χειμερινής...

Μερομήνια της 28ης Οκτωβρίου: Η ημέρα που...

Τα μερομήνια είναι η λαϊκή παράδοση που συνδέει κάθε...

Φθηνότερα από πέρυσι πετρέλαιο θέρμανσης και βενζίνη...

Θετικά μηνύματα για τους καταναλωτές στην έναρξη της χειμερινής...

Μερομήνια της 28ης Οκτωβρίου: Η ημέρα που...

Τα μερομήνια είναι η λαϊκή παράδοση που συνδέει κάθε...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Κρήτη: Ικανοποίηση από τις πληρότητες Οκτωβρίου

Σε ένα από τους καλύτερους μήνες της χρονιάς εξελίχθηκε...

Ηράκλειο:Έλληνας μαθητής ΕΠΑΛ κέρδισε τρία βραβεία στη Σίλικον Βάλεϊ για καινοτόμο κύβο του Ρούμπικ

Ο Αλέξανδρος Αγγελιδάκης, μαθητής του Τομέα Ηλεκτρολογίας, Ηλεκτρονικής και...

Εορτολόγιο 19 Οκτωβρίου:Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Σήμερα, Κυριακή 19 Οκτωβρίου, σύμφωνα με το εορτολόγιο του...

Η ξηρασία συνεχίζεται στην Κρήτη

Η ξηρασία συνεχίζεται στην Κρήτη και απειλεί να πάρει...