Δεσμεύτηκαν τα περιουσιακά στοιχεία του πατέρα Αντωνίου και της πρεσβυτέρας – Πόρισμα «φωτιά»

Ημερομηνία:

Σημαντικά ευρήματα που μένει να αποτιμηθούν πλέον από τη δικαιοσύνη εντοπίστηκαν στο πλαίσιο της έρευνας της Αρχής για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος υπό τον επικεφαλής της επίτιμο αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Χαράλαμπο Βουρλιώτη.

Στο δια ταύτα του πορίσματος της Αρχής που αριθμεί περίπου δέκα σελίδες εντοπίζονται ενδείξεις για την τέλεση σοβαρών αξιόποινων πράξεων για τον πατέρα Αντώνιο, την πρεσβύτερα Σταματία Γεωργαντή και τουλάχιστον δυο συνεργάτες.

Διαβάστε επίσης: Στο διαμέρισμα του πατέρα Αντώνιου – Οι αντίκες και οι πολυθρόνες τύπου Λουδοβίκου
Τι προκύπτει από τον έλεγχο των Αρχών
Από τον έλεγχο των κλιμακίων της Αρχής κατά τις ίδιες πληροφορίες προκύπτουν ενδείξεις για νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα, υπεξαίρεση και απιστίας. Ειδικότερα, το ζευγάρι φέρεται να ζούσε με χρήματα της οργάνωσης, ενώ στόχαστρο της Αρχής μπήκαν και αγορές ακινήτων που θεωρήθηκαν ύποπτες.

Το πόρισμα έχει ήδη αποσταλεί στην εισαγγελία και θα συσχετισθεί με τη δικογραφία που έχει στα χέρια του ο εισαγγελέας Ιωάννης Σέβης. Σημειώνεται ότι διατάχθηκε οριστική δέσμευση των περιουσιακών τους στοιχείων με ανώτατη ισχύ κατά τον νόμο τους δεκαοκτώ μήνες ενώ τα πρόσωπα που αφορά η εντολή της δέσμευσης μπορούν να ασκήσουν τα νόμιμα μέσα προσφεύγοντας στη δικαιοσύνη.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Χατζηδάκης: Διαρκής η προσπάθεια τήρησης όλων των...

Τον απολογισμό του κυβερνητικού έργου για το 2025 και...

Γρίπη: Καλπάζει η μεταδοτικότητα- ασθμαίνοντας ακολούθησε ο...

Γιατί είναι φέτος τόσο μεγάλη η διεισδυτικότητα της γρίπης...

Χατζηδάκης: Διαρκής η προσπάθεια τήρησης όλων των...

Τον απολογισμό του κυβερνητικού έργου για το 2025 και...

Γρίπη: Καλπάζει η μεταδοτικότητα- ασθμαίνοντας ακολούθησε ο...

Γιατί είναι φέτος τόσο μεγάλη η διεισδυτικότητα της γρίπης...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Το Πανεπιστήμιο Κρήτης συγκροτεί Διεθνή Συμβουλευτική Επιτροπή για τον Επαναπατρισμό Επιστημόνων

Το Πανεπιστήμιο Κρήτης προχωρά στη συγκρότηση της Διεθνούς Συμβουλευτικής...

H Δομή Παροχής Συσσιτίου Δήμου Ρεθύμνης κάνει τον απολογισμό της για το 2025 κι ευχαριστεί τους υποστηρικτές του έργου της.

Χορηγοί Δομής- Σεπτέμβριος-Οκτώβριος-Νοέμβριος-Δεκέμβριος 2025. Με υπευθυνότητα και αποτελεσματικότητα...

Ηράκλειο:Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας στο Δήμο Μινώα Πεδιάδας

Την Παρασκευή 30 Ιανουαρίου, στο Συνεδριακό Κέντρο Αρκαλοχωρίου Ο...