Δήμος Ηρακλείου:Αντικατάσταση των παλιών υδρομέτρων με νέα ψηφιακής τεχνολογίας

Ημερομηνία:

Στις Βασιλειές ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός
Ξεκίνησε από την ΔΕΥΑΗ η αντικατάσταση των παλιών υδρομέτρων με ψηφιακά ,νέας τεχνολογίας, τα οποία θα καταγράφουν την κατανάλωση του νερού ψηφιακά . Τα νέα υδρόμετρα τοποθετούνται ήδη στην περιοχή των Βασιλειών και θα ακολουθήσουν και άλλες περιοχές του Δήμου Ηρακλείου. Συνολικά προβλέπεται η τοποθέτηση 22 χιλιάδων υγρομέτρων.
Το πρωί της Παρασκευής 10 Μαρτίου ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΗ Γιώργο Βουρεξάκη , τον Διευθυντή της Δημοτικής Επιχείρησης Μανόλη Κοσμαδάκη και την Διευθύντρια της Τεχνικής Υπηρεσίας Πόπη Τζαβλάκη, επισκέφθηκαν τα σημεία όπου έχει ξεκινήσει η διαδικασία της αντικατάστασης των παλιών υδρομέτρων .
Σε δήλωση του ο Δήμαρχος Ηρακλείου σημείωσε :«Με την τοποθέτηση των νέων υδρομέτρων ψηφιακής τεχνολογίας ,θα υπάρχει η δυνατότητα έκδοσης των λογαριασμών του νερού χωρίς καθυστερήσεις αλλά και με αξιοπιστία αφού οι μετρήσεις θα γίνονται πλέον με ακρίβεια. Βρεθήκαμε σήμερα στις Βασιλειές απ’ όπου και ξεκίνησε η τοποθέτηση των νέων υδρομέτρων καθώς είχε παρατηρηθεί πρόβλημα με διογκωμένους λογαριασμούς νερού στην περιοχή, ζήτημα που πιστεύω ότι με την τοποθέτηση των νέων υδρομέτρων επιλύουμε οριστικά».
Νωρίτερα ο Δήμαρχος επισκέφθηκε ένα από τα μέτωπα όπου εκτελείται το έργο αντικατάστασης του Δικτύου Ύδρευσης και Ομβρίων και συγκεκριμένα στο Κορακοβούνι όπου διαπιστώθηκε ότι το έργο προχωρά με ικανοποιητικούς ρυθμούς.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Η καρδιά της κρητικής γαστρονομίας θα χτυπήσει...

Κάλεσμα στους πολιτιστικούς συλλόγους της Κρήτης για συμμετοχή στο...

Κρήτη: Ανησυχία για τις ρηγματώσεις στις Βούτες...

Υπάρχουν σπίτια που έχουν πάρει κλίση και ο κόσμος...

Η καρδιά της κρητικής γαστρονομίας θα χτυπήσει...

Κάλεσμα στους πολιτιστικούς συλλόγους της Κρήτης για συμμετοχή στο...

Κρήτη: Ανησυχία για τις ρηγματώσεις στις Βούτες...

Υπάρχουν σπίτια που έχουν πάρει κλίση και ο κόσμος...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Αντίο στα δύο λίτρα νερό την ημέρα: Πόσο πρέπει να πίνετε, σύμφωνα με ιαπωνική μελέτη

Διαφορές στην ποσότητα νερού που χρειάζεται κάθε άτομο. Σε όλο...

Η καρδιά της κρητικής γαστρονομίας θα χτυπήσει στο Γάζι

Κάλεσμα στους πολιτιστικούς συλλόγους της Κρήτης για συμμετοχή στο...

Η συμβουλή που άφησε ο Πάπας Φραγκίσκος στα νέα ζευγάρια

Γιατί συσχέτισε τη λειτουργία της οικογένειας και των ζευγαριών...

Οι γυναίκες στα χωριά της Κρήτης στο φάσμα της κατάθλιψης

Ο καθηγητής Αλ. Βγόντζας στην «Π»: «Οι άνδρες στα...