Δήμος Μαλεβιζίου:Ένα νέο σύγχρονο λεωφορείο AμεΑ απέκτησε το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία

Ημερομηνία:

Ένα νέο, σύγχρονο λεωφορείο που θα καλύψει τις ανάγκες μεταφοράς των παιδιών του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρίες (ΚΔΑΠμεΑ) του Δήμου Μαλεβιζίου απέκτησε ο Δημοτικός Οργανισμός Κοινωνικής Αλληλεγγύης Προστασίας και Παιδείας Μαλεβιζίου λίγο πριν τα Χριστούγεννα.
Λίγο πριν ξεκινήσει τα δρομολόγιά του το νέο λεωφορείο έφτασε στην Πλατεία Μιχαήλ Κατσαμάνη στο Γάζι, όπου παρελήφθη από το ΔΟΚΑΠΠΑΜ, παρουσία του Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη, του Δημάρχου Μαλεβιζίου Μενέλαου Μποκέα, της Προέδρου του ΔΟΚΑΠΠΑΜ Μαρίνας Βογιατζή και της Αντιπροέδρου Έφης Βολανάκη.
Το νέο λεωφορείο 14 θέσεων είναι προσαρμοσμένο στις ανάγκες μεταφοράς παιδιών με αναπηρίες ενώ διαθέτει και ράμπα για την μεταφορά αμαξιδίων. Το κόστος προμήθειας του λεωφορείου ανήλθε στις 105.000 ευρώ και η χρηματοδότηση του έγινε από το ΕΣΠΑ μέσω του ΠΕΠ της Περιφέρειας Κρήτης με το Μενέλαο Μποκέα να ευχαριστεί το Σταύρο Αρναουτάκη για τη στήριξη του στο Μαλεβίζι.
Στο πλαίσιο παραλαβής του νέου λεωφορείου, η χορωδία του ΚΑΠΗ Γαζίου έψαλλε τα κάλαντα των Χριστουγέννων, ενώ το παρών έδωσαν επίσης οι Αντιδήμαρχοι Μαλεβιζίου Γρηγόρης Φασουλάκης, Γιώργος Πετούσης, Χρύσα Λυρώνη, Γρηγόρης Περυσινάκης, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Γαζίου Βαγγέλης Παρασύρης, ο Πρόεδρος της Αλμυρός ΑΕ Γιώργος Ρεράκης, ο εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Δημόσιας Υγείας Λάμπρος Βαμβακάς, ο Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Παιδείας Μενέλαος Σκουλούδης, δημοτικοί σύμβουλοι, γονείς παιδιών του ΚΔΑΠμεΑ και υπηρεσιακά στελέχη του ΔΟΚΑΠΠΑΜ.
Στο σύνδεσμο που ακολουθεί υπάρχουν δηλώσεις του Δημάρχου Μαλεβιζίου Μενέλαου Μποκέα, του Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη, της Προέδρου του ΔΟΚΑΠΠΑΜ Μαρίνας Βογιατζή, της Αντιπροέδρου Έφης Βολανάκη και του πρώην Προέδρου του ΔΟΚΑΠΠΑΜ και Δημοτικού Συμβούλου Δημήτρη Λυδάκη:

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Η ΔΕΕΠ Ηρακλείου της Ν.Δ. για τον...

Μια μεγάλη απώλεια για τον επιχειρηματικό κόσμο του Ηρακλείου...

«Φωτεινές Στιγμές»: Μία μοναδική μουσική βραδιά,...

«Φωτεινές Στιγμές»: Μία μοναδική μουσική βραδιά, στο πνεύμα...

Η ΔΕΕΠ Ηρακλείου της Ν.Δ. για τον...

Μια μεγάλη απώλεια για τον επιχειρηματικό κόσμο του Ηρακλείου...

«Φωτεινές Στιγμές»: Μία μοναδική μουσική βραδιά,...

«Φωτεινές Στιγμές»: Μία μοναδική μουσική βραδιά, στο πνεύμα...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ρέθυμνο:Εξιχνιάσθηκαν δύο περιπτώσεις από εργοτάξια , είχαν αφαιρέσει -1000- λίτρα καυσίμων από οχήματα

Συνελήφθησαν -2- ημεδαποί για κλοπές στο Ρέθυμνο Εξιχνιάσθηκαν 2 περιπτώσεις...

Η Motor Oil και το «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» ένωσαν τις δυνάμεις τους, με στόχο τους 300.000 εθελοντές δότες μυελού των οστών

Δυο εξαιρετικά επιτυχημένες δράσεις ενημέρωσης και εγγραφής εθελοντών δοτών...

Η ΔΕΕΠ Ηρακλείου της Ν.Δ. για τον θάνατο του Μανόλη Κουμαντάκη

Μια μεγάλη απώλεια για τον επιχειρηματικό κόσμο του Ηρακλείου...