Ενημερωτικές Δράσεις Ε.Σ.Δ.Α.Κ στο Δήμο Ρεθύμνης και στο Δήμο Αμαρίου.

Ημερομηνία:

Πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία οι ενημερωτικές δράσεις του ΕΣΔΑΚ με θέμα: «Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνου. Η διαχείριση απορριμμάτων αλλάζει» που έλαβαν χώρα στο Δήμο Ρεθύμνου και στο Δήμο Αμαρίου.
Ο ΕΣΔΑΚ στο πλαίσιο του έργου «Μονάδας Επεξεργασίας Απορριμμάτων και Χώρου Υγειονομικής Ταφής Υπολειμμάτων (ΧΥΤΥ) Αμαρίου» διοργάνωσε στο Νομό του Ρεθύμνου και συγκεκριμένα στο Δήμο Ρεθύμνου και στο Δήμο Αμαρίου ενημερωτικές δράσεις με στόχο την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση των πολιτών για την ανακύκλωση και τις αλλαγές που σηματοδοτεί στη διαχείριση των απορριμμάτων η Μονάδα Επεξεργασίας Απορριμμάτων , ΜΕΑ Αμαρίου.

Στην ενημερωτική δράση στο Δήμο Ρεθύμνης , παρευρέθηκε ο Δήμαρχος κ. Μαρινάκης Γιώργης τονίζοντας την εγρήγορση που απαιτείται από την τοπική αυτοδιοίκηση αλλά και από την κοινωνία των πολιτών στην νέα εποχή της ολοκληρωμένης διαχείρισης αποβλήτων στην ΠΕ Ρεθύμνου .

Στο Δήμο Αμαρίου την ημέρα έναρξης του Amari Green Festival ο ΕΣΔΑΚ είχε τη δυνατότητα να υποδεχτεί σε ένα καταπράσινο σημείο τους παρευρισκόμενους και να τους ενημερώσει για τις δυνατότητες και αλλαγές που φέρει στην διαχείριση απορριμμάτων η ΜΕΑ Αμαρίου .

Οι ενημερωτικές δράσεις επικεντρώθηκαν στην αλλαγή που πραγματοποιείται στην διαχείριση απορριμμάτων στην ΠΕ Ρεθύμνου με την ΜΕΑ Αμαρίου, στη βελτίωση της ζωής των κατοίκων μέσω της ανακύκλωσης, ποια είναι τα οφέλη της και φυσικά πως μπορεί να συμβάλει σε ένα καλύτερο και πιο πράσινο περιβάλλον.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ρέθυμνο:Σε τροχιά υλοποίησης η αναβάθμιση του Δημοτικού...

Ο Δήμος Μυλοποτάμου προχωρά σταθερά στην υλοποίηση του έργου...

Δήμος Ρεθύμνης:Υπογραφή Σύμβασης Έργου

Ο Δήμαρχος Ρεθύμνης κ. Γιώργης Χ. Μαρινάκης...

Ρέθυμνο:Σε τροχιά υλοποίησης η αναβάθμιση του Δημοτικού...

Ο Δήμος Μυλοποτάμου προχωρά σταθερά στην υλοποίηση του έργου...

Δήμος Ρεθύμνης:Υπογραφή Σύμβασης Έργου

Ο Δήμαρχος Ρεθύμνης κ. Γιώργης Χ. Μαρινάκης...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Πεπτικό: Τι παθαίνουμε όταν δεν τρώμε κρέας για μεγάλο διάστημα; Έρευνα απαντά

Ορισμένοι άνθρωποι που διακόπτουν την κατανάλωση κρέατος για μεγάλο...

Διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Κρήτης αύριο Μεγάλη Τρίτη 7 Απριλίου

Εκτεταμένες διακοπές ρεύματος έχουν προγραμματιστεί για αύριο Μεγάλη Τρίτη,...

Πρωινοί τύποι ή «νυχτοπούλια»; Ποιοι είναι πιο επιρρεπείς σε άγχος και κατάθλιψη

Αν δυσκολεύεστε να ξυπνήσετε νωρίς και αισθάνεστε πιο παραγωγικοί...

Το Ιράν απορρίπτει την εκεχειρία και κάνει τη δική του αντιπρόταση

Θέτει τους δικούς του όρους - «Δεν θέλουν να...