Επιχορήγηση των Δήμων Μυλοποτάμου και Αγίου Βασιλείου από τη Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής

Επιχορήγηση των Δήμων Μυλοποτάμου και Αγίου Βασιλείου από τη Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής

Στην έγκριση δύο νέων αποφάσεων επιχορήγησης προς τους Δήμους Μυλοποτάμου και Αγίου Βασιλείου με σκοπό την αντιμετώπιση προβλημάτων λειψυδρίας, προέβη με απόφαση του Γενικού Γραμματέα κ. Μανώλη Κουτουλάκη η Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής. 

Συγκεκριμένα, για το Δήμο Μυλοποτάμου η απόφαση αφορά την επιχορήγηση της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης – Αποχέτευσης (ΔΕΥΑ) Μυλοποτάμου μέχρι του ποσού των 217.000 € για την αξιοποίηση της υφιστάμενης υδρευτικής γεώτρησης στον οικισμό Μπαλί. Ενώ, για το Δήμο Αγίου Βασιλείου, η απόφαση αφορά την επιχορήγηση με το ποσό των 137.000 €, το οποίο διαχωρίζεται σε δύο τμήματα και αφορά επεκτάσεις δικτύων υδροάρδευσης στις Τοπικές Κοινότητες Κρύας Βρύσης, Σελλίων και Μελάμπων, καθώς και ωρίμανση, προετοιμασία, υποβολή, διαχείριση και υλοποίηση έργων μέσω τεχνικών συμβουλών. 

Στο πλαίσιο αυτό ο Βουλευτής Ρεθύμνου με τη Νέα Δημοκρατία κ. Γιάννης Κεφαλογιάννης εξέφρασε για ακόμη μια φορά την ικανοποίηση του για τη ουσιαστική και σταθερή στήριξη της Κυβέρνησης προς τους Δήμους της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνου με σκοπό την αντιμετώπιση προβλημάτων που σχετίζονται τη ύδρευση και το φαινόμενο της λειψυδρίας.  

Ακολουθεί η ολόκληρη η δήλωση του κ. Κεφαλογιάννη: 

«Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος, καθώς με δύο νέες επιχορηγήσεις ύψους 217.000 € και 137.000 € προς τους Δήμου Μυλοποτάμου και Αγίου Βασιλείου. αντίστοιχα, επιβεβαιώνεται η διαρκής και ουσιαστική στήριξη της Κυβέρνησης μέσω της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής σε θέματα που σχετίζονται με την ύδρευση και την αντιμετώπιση του φαινομένου της λειψυδρίας στο σύνολο των Δήμων της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνου. Θέλω να ευχαριστήσω τον Γενικό Γραμματέα κ. Μανώλη Κουτουλάκη ο οποίος από την πρώτη στιγμή αντιλήφθηκε τις ανάγκες και συνεχίζει να συμβάλει ουσιαστικά για την επίλυση σημαντικών θεμάτων. Αντίστοιχα, θέλω να ευχαριστήσω τους Δημάρχους Μυλοποτάμου κ. Δημήτρη Κόκκινο και Γιάννη Ταταράκη, καθώς και τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΜ κ. Γιώργο Καφφάτο για τη διαχρονική συνεργασία μας η οποία αποφέρει μετρήσιμα αποτελέσματα για την περιοχή». 

Τα σχόλια είναι κλειστά.