Επίθεση με βιτριόλι : Η 35χρονη δράστρια ήθελε να επιτεθεί στην Ιωάννα με υδροκυάνιο στο νοσοκομείο

Ημερομηνία:

Σοκαριστικά είναι τα νέα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, λίγους μόλις μήνες μετά τη φρικιαστική επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα, που συγκλόνισε το πανελλήνιο και βύθισε την 34χρονη Ιωάννα στον εφιάλτη, αφού υπέστη εγκαύματα στο 93% του προσώπου της και έχει ήδη υποβληθεί σε πολλές επεμβάσεις.

Μια τελευταία εξέλιξη αποδεικνύει το ασυγκράτητο μένος της δράστριας έναντι του θύματος. Όπως αποκαλύπτεται από ρεπορτάζ στο κεντρικό δελτίο του Star, η 35χρονη Έφη έψαχνε τρόπο να επιτεθεί στην Ιωάννα ακόμη και μέσα στο νοσοκομείο όταν έμαθε πως ζει.

Τα συγκεκριμένα στοιχεία ανακάλυψαν οι αστυνομικοί ανοίγοντας το laptop της κατηγορουμένης.

Ήθελε να της επιτεθεί στο νοσοκομείο
Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο ημέρες μετά την επίθεση με το βιτριόλι τον περασμένο Μάιο, η 35χρονη έψαχνε να βρει τον τρόπο για τα της επιτεθεί πάλι, αυτή τη φορά μέσα στο νοσοκομείο.

Αυτή τη φορά όχι με βιτριόλι αλλά με υδροκυάνιο το οποίο έψαχνε τρόπος για να το προμηθευτεί. Ακόμη υπάρχουν αναζητήσεις για το πώς θα μπορούσε να της κάνει ένεση με αέρα, ενώ είχε κατεβάσει στο laptop και σχεδιάγραμμα του νοσοκομείου και ειδικά του ισογείου, όπου νοσηλευόταν η Ιωάννα.

Στις διασυνδέσεις της δράστριας, μέσω διαδικτύου, επικεντρώνουν τις έρευνές τους οι αστυνομικές αρχές, προκειμένου να βρουν αν υπήρχαν συνεργοί.

Η κατηγορούμενη είχε διασυνδέσεις με τέσσερα πρόσωπα -κλειδιά (μία γυναίκα και τρεις άντρες) μέσω Ίντερνετ από τον Πειραιά και το Κορωπί.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τα τέσσερα άτομα και πραγματοποίησαν εφόδους στα σπίτια τους, ενώ εστιάζουν την προσοχή τους σε κινητά και υπολογιστές.

Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν έχει προκύψει σαφές στοιχείο που να αποδεικνύει αν βοήθησαν την 35χρονη στην επίθεση ή όχι.

Μετά τα Χριστούγεννα, όμως αναμένονται τα αποτελέσματα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια, τα οποία θα ρίξουν φως στην υπόθεση.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Το μήνυμα του Δημάρχου Μινώα Πεδιάδας Βασίλη...

Με αφορμή τη συμπλήρωση 52 ετών από την Επέτειο...

KKE : Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου Για...

Το ΚΚΕ τιμά τον ηρωικό φοιτητικό και εργατικό –...

Το μήνυμα του Δημάρχου Μινώα Πεδιάδας Βασίλη...

Με αφορμή τη συμπλήρωση 52 ετών από την Επέτειο...

KKE : Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου Για...

Το ΚΚΕ τιμά τον ηρωικό φοιτητικό και εργατικό –...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Όλο και λιγότερα χρήματα για αρχαιολογικές ανασκαφές

Τι δείχνουν τα στοιχεία από τις Εφορείες Αρχαιοτήτων. Όλο και...

Ο Κυριάκος Πιερρακάκης είναι ένας από τους βασικούς διεκδικητές για την προεδρία του Eurogroup

Τα υπόλοιπα ονόματα. Ο Κυριάκος Πιερρακάκης φαίνεται ότι διεκδικεί την...

Κνωσός: Πάνω από 120.000 οι επισκέπτες μέσα σε μόλις έναν μήνα – Αύξηση και στο Μουσείο Ηρακλείου

Στη δεύτερη θέση πανελλαδικά ο αρχαιολογικός χώρος της Κνωσού...

Τουρισμός για Όλους: Νέοι δικαιούχοι για τη χαμηλή περίοδο

Νέος οριστικός πίνακας δικαιούχων χαμηλής περιόδου – Ο συνολικός...