Επιτυχώς ολοκληρώθηκε το δύσκολο χειρουργείο του μικρού Γιαννάκη στις ΗΠΑ

Ημερομηνία:

Σε περίπου ενάμιση μήνα ο μικρός Γιαννάκης θα επιστρέψει στην Ελλάδα, όπου θα συνεχίσει τις φυσικοθεραπείες προκειμένου να καταφέρει να περπατήσει
Ο μικρός Γιαννάκης, που έχει συγκινήσει το πανελλήνιο με τη δύναμη ψυχής του και έχει ανακηρυχθεί από τον ΠΣΑΤ πρεσβευτής φιλίας του Συνδέσμου, υποβλήθηκε σήμερα σε μια πολύ δύσκολη επέμβαση στο παιδιατρικό νοσοκομείο Saint Louis στο Μιζούρι των ΗΠΑ.

Η χειρουργική επέμβαση διήρκεσε τέσσερις ώρες, ενώ στο νοσοκομείο ο μικρός Γιαννάκης θα παραμείνει για περίπου ενάμιση μήνα

Το χειρουργείο επιλεκτικής ριζιαίας ριζοτομής ώστε να αντιμετωπιστεί η σπαστικότητα στα άκρα του αγαπημένου οπαδού του ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε επιτυχώς. Έτσι, όλοι ευελπιστούν ότι ο μικρός Γιάννης Παπαστεφανάκης θα μπορέσει να σταθεί και πάλι στα πόδια του.

Η χειρουργική επέμβαση διήρκεσε τέσσερις ώρες, ενώ στο νοσοκομείο ο μικρός Γιαννάκης θα παραμείνει για περίπου ενάμιση μήνα. Επιστρέφοντας στην Ελλάδα, ο μικρός θα συνεχίσει τις φυσικοθεραπείες προκειμένου να καταφέρει να περπατήσει.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της επέμβασης, οι γονείς του μικρού Γιαννάκη ενημερώνονταν από την ιατρική ομάδα του νοσοκομείου ανά μία ώρα. Η ανακούφισή τους για το γεγονός ότι το χειρουργείο πήγε καλά είναι τεράστιο καθώς και η ευγνωμοσύνη τους για όσους βοήθησαν.

Ο Γιάννης Παπαστεφανάκης πραγματοποίησε το ταξίδι στις ΗΠΑ για το κρίσιμο χειρουργείο που αναμένεται να αλλάξει τη ζωή του χάρη στην αγαπημένη του ομάδα που κάλυψε όλα τα έξοδα.

Ο «Γιάννης όλων των Ελλήνων»
Χθες, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, με ανάρτηση του στα social media έστειλε ένα μήνυμα στήριξης στον μικρό φίλαθλο του Δικεφάλου του βορρά, ο οποίος ήταν επίτιμος καλεσμένος και στον τελικό του Europa Conference League, όπου έζησε απίστευτες στιγμές, με τον Ολυμπιακό να σηκώνει το τρόπαιο κόντρα στη Φιορεντίνα.

«Οι προσευχές και η δύναμη όλων μας είναι στον ‘Γιάννη του ΠΑΟΚ’ που έγινε ο Γιάννης όλων των Ελλήνων», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανάρτηση του Κώστα Καραπαπά.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ένας αιώνας ζωής με αβέβαιο μέλλον στην...

Γιατί οι νέοι δεν την προτιμούν - Το Cretalive...

Σεισμός τώρα: 4,5 Ρίχτερ στα Χανιά

Σεισμός τώρα: 4,5 Ρίχτερ στα Χανιά Νοτιοδυτικά της Παλαιόχωρας το...

Ένας αιώνας ζωής με αβέβαιο μέλλον στην...

Γιατί οι νέοι δεν την προτιμούν - Το Cretalive...

Σεισμός τώρα: 4,5 Ρίχτερ στα Χανιά

Σεισμός τώρα: 4,5 Ρίχτερ στα Χανιά Νοτιοδυτικά της Παλαιόχωρας το...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Λύση για την ισοτιμία πτυχίων 400.000 αποφοίτων των πρώην ΤΕΙ φέρνει ρύθμιση του υπ. Παιδείας

Η διαδικασία βασίζεται σε αντικειμενικά κριτήρια, όπως το ευρωπαϊκό...

«Το πετράδι του στέμματος»: Γιατί είναι ζωτικής σημασίας για το Ιράν η νήσος Χαργκ

Οι βομβαρδισμοί των ΗΠΑ και οι νέες απειλές. Προειδοποιητική επίθεση...

Η Κύπρος στοχεύει στην παραγωγή φυσικού αερίου για εξαγωγή από το 2028

«H κρίση στη Μέση Ανατολή δείχνει ότι πρέπει να...