Εργατική Πρωτομαγιά : Συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στο Συνταγμα

Ημερομηνία:

Σε εξέλιξη βρίσκεται η συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στο Σύνταγμα για την Εργατική Πρωτομαγιά.

Πρόκειται περισσότερο για μια συμβολική κινητοποίηση, καθώς στη συγκέντρωση συμμετέχουν λίγα άτομα, λόγω των μέτρων για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του κοροναϊού.

Η συγκέντρωση γίνεται με μέτρα προστασίας, δηλαδή μάσκες και την τήρηση αποστάσεων μεταξύ των διαδηλωτών.

Τα μέλη του ΠΑΜΕ κρατούν σημαίες και έχουν συγκεντρωθεί πάνω από την πλατεία Συντάγματος, έξω από τη Βουλή.

«Αυτή την Εργατική Πρωτομαγιά του 2020 τη γιορτάζουμε μέσα στις ειδικές δύσκολες συνθήκες της πανδημίας του κορονοϊού, αλλά με το βλέμμα όλων μας στραμμένο στην επόμενη μέρα, κατά την οποία θα έρχεται στην επικαιρότητα όλο και πιο επιτακτικά το βασικό δίλημμα, το βασικό ερώτημα που χρειάζεται απάντηση: «Σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα;» ανέφερε ο γενικός γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας σε δήλωσή του, με αφορμή τις συμβολικές συγκεντρώσεις των σωματείων για την Εργατική Πρωτομαγιά.

«Εμείς απαντάμε Σοσιαλισμός» υπογράμμισε ο κ. Κουτσούμπας και προσέθεσε: «Χρειάζεται μια νέα κοινωνία δίκαιη, με την εργατική τάξη, τον λαό πραγματικά στην εξουσία. Για να προστατεύει την υγεία του λαού, για να υπάρχει ευημερία στον ελληνικό λαό. Καλή δύναμη! Καλό κουράγιο σε όλους και όλες. Χρόνια πολλά!».

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Καθηλωμένοι οι πραγματικοί μισθοί εδώ και 15...

Ο πραγματικός μισθός είναι το ποσό που απομένει μετά...

Η Ελλάδα χάνει 30% νερό από τα...

Ο ΟΟΣΑ ζητά άμεσες ενέργειες για την αναπλήρωση των...

Καθηλωμένοι οι πραγματικοί μισθοί εδώ και 15...

Ο πραγματικός μισθός είναι το ποσό που απομένει μετά...

Η Ελλάδα χάνει 30% νερό από τα...

Ο ΟΟΣΑ ζητά άμεσες ενέργειες για την αναπλήρωση των...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Καθηλωμένοι οι πραγματικοί μισθοί εδώ και 15 χρόνια

Ο πραγματικός μισθός είναι το ποσό που απομένει μετά...

Η Ελλάδα χάνει 30% νερό από τα συστήματα ύδρευσης

Ο ΟΟΣΑ ζητά άμεσες ενέργειες για την αναπλήρωση των...

ΟΠΕΚΕΠΕ: Τι λέει το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης για το ευρωπαϊκό πρόστιμο “μαμούθ”

«Δεν υπήρξε δόλος αλλά διοικητικές αστοχίες». Σύμφωνα με πηγές του...