«Γίνε η φωνή μας!»: Διαγωνισμός ζωγραφικής για το περιβάλλον από τον Δήμο Χανίων

Ημερομηνία:

Σε εξέλιξη βρίσκεται στην παρούσα φάση ο διαγωνισμός ζωγραφικής, με θέμα: «Γίνε η φωνή μας!», που διοργανώνεται από τον Δήμο Χανίων σε συνεργασία με την Πρωτοβάθμια και τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Χανίων.

Ο διαγωνισμός πραγματοποιείται στο πλαίσιο της συμμετοχής του Δήμου στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2021, έναν θεσμό, που από το 2002 προάγει τους βιώσιμους τρόπους μετακίνησης, συμβάλλοντας στη διαμόρφωση και ανάπτυξη περιβαλλοντικού ήθους.

Έως τις 8 Οκτωβρίου καλούνται οι μικροί συμπολίτες μας να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό, αξιοποιώντας το υλικό της WWF για την προστασία του περιβάλλοντος. Με τη συμβολή των εκπαιδευτικών και των γονέων τους οι νεαροί καλλιτέχνες μπορούν να ζωγραφίσουν με τους μαρκαδόρους τους ή να φτιάξουν μια τρισδιάστατη κατασκευή, ατομικά ή ομαδικά.

Οι συμμετέχοντες μπορούν να παραδώσουν τα έργα τους στο Δημαρχείο ή στους εκπαιδευτικούς τους. Θα βραβευτούν όλες οι κατηγορίες ξεχωριστά, ενώ όλα τα έργα θα εκτεθούν στο ισόγειο του Δημαρχείου, δίνοντας το μήνυμα σε κάθε επισκέπτη: «Σώσε το περιβάλλον!»

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλ.: 28213 41686, 28213 41605 (εργάσιμες ημέρες και ώρες). Ενημερωτικό υλικό είναι διαθέσιμο στον ιστότοπο του Δήμου Χανίων.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ηράκλειο : Συμμετοχή Δήμου Χερσονήσου στο Posidonia...

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΔΗΜΟΥ ΧΕΡΣΟΝΉΣΟΥ ΣΤΟ POSIDONIA SEA TOURISM FORUM 2025 Ολοκληρώνεται σήμερα,...

Ρέθυμνο: Διάσωση 67χρονου χειριστή κανό από το...

– Παρασύρθηκε από ισχυρούς ανέμους ανοιχτά του Κουμπέ Σε θρίλερ...

Ηράκλειο : Συμμετοχή Δήμου Χερσονήσου στο Posidonia...

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΔΗΜΟΥ ΧΕΡΣΟΝΉΣΟΥ ΣΤΟ POSIDONIA SEA TOURISM FORUM 2025 Ολοκληρώνεται σήμερα,...

Ρέθυμνο: Διάσωση 67χρονου χειριστή κανό από το...

– Παρασύρθηκε από ισχυρούς ανέμους ανοιχτά του Κουμπέ Σε θρίλερ...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ξένες γλώσσες από το Δημοτικό: Στοχευμένο πρόγραμμα με έμφαση στις δεξιότητες και την τεχνολογία

Νέο ολιστικό πλαίσιο ξενόγλωσσης εκπαίδευσης στην Α΄θμια και Β΄θμια...

Μακροζωία: Δεν είναι θέμα γονιδίων αλλά συνηθειών – Ποτέ δεν αργά για δράση!

Η προσδοκώμενη διάρκεια ζωής δεν είναι γραμμένη στα γονίδιά...