Ηράκλειο – 46χρονη έμεινε κλινικά νεκρή μετά από ανεύρυσμα – Η οικογένεια δώρισε τα όργανά της

Ημερομηνία:

Σε μια δύσκολη απόφαση, όπως και να το δει κανείς, προχώρησε μια οικογένεια στο Ηράκλειο όταν 46χρονη γυναίκα έμεινε κλινικά νεκρή μετά από ανεύρυσμα στον εγκέφαλο.

Όπως σημειώνει το creta24.gr, την ώρα που θρηνούν την απώλεια του δικού τους ανθρώπου, βρήκαν τη δύναμη να κάνουν ένα δώρο ζωής σε άλλους συνανθρώπους τους.

Η 46χρονη γυναίκα «έσβησε» πριν από λίγες ώρες στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου μετά από ρήξη ανευρύσματος εγκεφάλου.

Νοσηλευόταν εδώ και μία εβδομάδα
Η άτυχη γυναίκα νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου εδώ και μία εβδομάδα, με εγκεφαλική αιμορραγία. Αφού έγινα όλα τα απαραίτητα τεστ διαπιστώθηκε πως η γυναίκα ήταν κλινικά νεκρή και άμεσα ενημερώθηκε η οικογένειά της, η οποία δείχνοντας μεγαλείο ψυχής αποφάσισε να δωρίσει τα όργανά της.

Αυτήν την ώρα η διαδικασία της δωρεάς οργάνων βρίσκεται σε εξέλιξη, με τα όργανα της να δίνουν ζωή ή να προσφέρουν καλύτερη διαβίωση σε πέντε συνανθρώπους μας.

Πιο συγκεκριμένα η καρδιά της 46χρονης θα μεταφερθεί στο Ωνάσειο, οι νεφροί στον Ευαγγελισμό της Αθήνας, το ήπαρ στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, ενώ οι κερατοειδείς της θα παραμείνουν στο ΠΑΓΝΗ.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ηράκλειο: Μεγάλες ζημιές σε αμπέλια και ελιές...

Παρέμβαση του ΕΛΓΑ για την καταγραφή – Τι λένε...

Οι τουρίστες στα Μάλια… έπιασαν δουλειά: Βοήθησαν...

Ενώ οι εργασίες για την αναβάθμιση του οικισμού προχωρούν...

Ηράκλειο: Μεγάλες ζημιές σε αμπέλια και ελιές...

Παρέμβαση του ΕΛΓΑ για την καταγραφή – Τι λένε...

Οι τουρίστες στα Μάλια… έπιασαν δουλειά: Βοήθησαν...

Ενώ οι εργασίες για την αναβάθμιση του οικισμού προχωρούν...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

ΔΕΘ: Στην τελική ευθεία το πακέτο της ΔΕΘ – Τα μέτρα και οι φοροελαφρύνσεις

Οι κερδισμένοι, οι «κόφτες» και οι αποφάσεις της τελευταίας...

Τουρισμός: Ρεκόρ για τους επισκέπτες, εξουθένωση για τους εργαζόμενους

Έρευνα του Πολυτεχνείου Κρήτης για τις συνθήκες εργασίας στον...

Χανιά:Μέγας Εσπερινός Εορτής της Μεταμορφώσεως στο Ιερό Ναό του Ευρωμεσογειακού Κέντρου Νεότητας

ΜΕΓΑΣ ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ ΕΟΡΤΗΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ ΣΤΟ ΕΥΡΩΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΕΟΤΗΤΑΣ...