Ηράκλειο: Αστυνομικός «μαϊμού» εξαπάτησε ζευγάρι ηλικιωμένων δύο φορές

Ημερομηνία:

Απίστευτο το θράσος ενός 47χρονου απατεώνα που εξαπάτησε ηλικιωμένο ζευγάρι δύο φορές μέσα σε δέκα ημέρες σε χωριό του δήμου Χερσονήσου στην Κρήτη.

Ο 47χρονος δράστης την πρώτη φορά που «χτύπησε» κατάφερε να αποσπάσει από το ηλικιωμένο ζευγάρι το ποσό των 700 ευρώ.

Στη συνέχεια, στενό συγγενικό πρόσωπο της οικογένειας, φοβούμενο για ενδεχόμενο νέο χτύπημα από κλέφτες ή απατεώνες, εγκατέστησε κάμερα στο σπίτι του ηλικιωμένου ζευγαριού.

Συστήθηκε ως αστυνομικός που γνώριζε για την κλοπή

Η χρησιμότητα της κάμερας αποδείχθηκε καθοριστικής σημασίας για τη σύλληψη του δράστη, καθώς «τσάκωσε» τον απατεώνα που εμφανίστηκε ξανά στο σπίτι των ηλικιωμένων, αλλά αυτή τη φορά προσποιούμενος τον αστυνομικό που δήθεν γνώριζε ποιος ήταν ο απατεώνας που τους έκλεψε την πρώτη φορά, ενώ απατεώνας και αστυνομικός ήταν το ίδιο πρόσωπο!

Πιο συγκεκριμένα, ο 47χρονος, ο οποίος ήδη βρίσκεται αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη, είχε το θράσος να ξαναπάει στο σπίτι, να τους χαιρετίσει και να συστηθεί ως… αστυνομικός της Χερσονήσου. «Τον βρήκαμε τον κλέφτη!» είπε στη γιαγιά. «Ένα κ@λ@παιδο από τις Μοίρες είναι» είπε, επιπλήττοντας την ηλικιωμένη που βάζει ξένους στο σπίτι της.

Στη συνέχεια, την ζήτησε να του υποδείξει πού είχε βάλει τα λεφτά ώστε να τραβήξει δύο φωτογραφίες για τη δικογραφία. Η ανυποψίαστη ηλικιωμένη το πίστεψε και τον οδήγησε στο σημείο που είχε το πορτοφόλι της, όσο αποκαλεί «κερ@τ@» τον δράστη από τις Μοίρες. Η ίδια ήταν καθήμενη λόγω κινητικών προβλημάτων όσο ο απατεώνας ξάφριζε εκ νέου τα λεφτά της.

Ο δήθεν «αστυνομικός» αποχώρησε από το σπίτι, λέγοντας στη γιαγιά ότι πάει να φέρει ένα έγγραφο για να το υπογράψει. Ο συνεργός του ήταν έξω με το αυτοκίνητο και φυσικά τράπηκαν σε φυγή.

Ο εγγονός της γυναίκας είχε βάλει κάμερες στο σπίτι μετά την πρώτη ληστεία και έτσι κατάφεραν οι Αρχές να εντοπίσουν τον δράστη.

Κατά τις πληροφορίες, ο 47χρονος φέρεται να έχει εξαπατήσει και άλλους ηλικιωμένους σε χωριά του δήμου Χερσονήσου.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ηράκλειο:Με σπαραγμό το τελευταίο αντίο στον 17χρονο...

Αύριο το απόγευμα η κηδεία στις Αρχάνες - Σοκαρισμένη...

Ηράκλειο:Υπογράφτηκε η σύμβαση για τη μελέτη του...

Υπογράφτηκε στο Δημοτικό Κατάστημα Λιμένος Χερσονήσου του Δήμου Χερσονήσου,...

Ηράκλειο:Με σπαραγμό το τελευταίο αντίο στον 17χρονο...

Αύριο το απόγευμα η κηδεία στις Αρχάνες - Σοκαρισμένη...

Ηράκλειο:Υπογράφτηκε η σύμβαση για τη μελέτη του...

Υπογράφτηκε στο Δημοτικό Κατάστημα Λιμένος Χερσονήσου του Δήμου Χερσονήσου,...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Το νέο καθεστώς των τεκμηρίων διαβίωσης – Τι αλλάζει για ΙΧ, κατοικίες και σκάφη αναψυχής

Η μείωση των τεκμηρίων αφορά περίπου 477.000 φορολογούμενους και...

Έπεσε η κυβέρνηση Μπαϊρού στη Γαλλία

Το κοινοβούλιο δεν έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης. Η κυβέρνηση του Φρανσουά...

Σχολεία: Θωρακίστε το ανοσοποιητικό των παιδιών σας

Το καλοκαίρι πέρασε και ήρθε ο Σεπτέμβριος, ο μήνας...